افزایش ۲۰ درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

ارومیه (پانا) - مدیرکل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی از افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته به میزان ۲۰درصد در استان خبرداد.

کد مطلب: ۷۰۲۴۲۵
لینک کوتاه کپی شد

کامیار داهیم با اشاره به فعالیت ۵ واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به ظرفیت ۲۹۰ هزار قطعه در هردوره پرورشی اظهارکرد: در حدود ۶۹۴ تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در نه ماهه سال جاری در استان تولید شده است که عمده این مرغ ها در شهرستان های مهاباد، نقده و ارومیه تولید می شود.

وی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقای سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن ۳۵ تا ۴۲ روزه در واحدهای دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکه های دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش می یابند، در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی،تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغ ها استفاده نمی شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار