همایش آسیب شناسی فضای مجازی در شهرری برگزار شد
شهرری (پانا)-همایش یکروزه آسیب شناسی فضای مجازی با حضور معلمان ،مشاوران، مربیان پرورشی و رابطین امور بانوان مدارس آموزش و پرورش ناحیه یک ری در فرهنگسرای ولاء برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پانا شهرستانهای تهران، این همایش یکروزه با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، ادارات آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری، فشافویه و کهریزک، شهرداری منطقه ۲۰ و موسسه فرهنگی هنری نسیم نور علم برگزار شد.
سیید محمد موسوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری در این همایش تصریح کرد: حوزه فضای مجازی و امنیت روانی، نیاز به کارشناسی ویژه و آموزش دارد تا خانواده ها از معایب و مزایای این فضای آشنا شوند.
وی افزود: بخش عمده مخاطبان این فضا را جوانان و دانش آموزان تشکیل می دهند و مربیان پرورشی و معلمان نیز در آگاهی بخشی به دانش آموزان و خانواده ها نقش مهمی دارند.
موسوی با اشاره به اینکه امسال چندین برنامه کارگاهی و آسیب شناسی در مدارس برگزار شده است، یادآور شد: با هماهنگی اداره آموزش و پرورش قرار است برنامه های آسیب شناسی در تمامی نواحی مختلف شهرستان ری برگزار شود.
در ادامه سید علیرضا آل داوود ،پژوهشگر فضای مجازی و رسانه نیز در سخنانی با بیان اینکه در عرصه بین الملل یک تعریف خیلی ساده از فضای مجازی وجود دارد، گفت: مجموعه ای از ارتباطات درونی انسانها از طریق وسایل مخابراتی بدون در نظر گرفتن جغرافیای فیزیکی است .
وی به زندگی دوم یا همان زندگی مجازی اشاره کرد و اظهار داشت: در این مورد ما بیشتر به یک نکته منفی توجه می کنیم و تنها آسیب ها را بیان می کنیم و زمانی را برای گفتن فرصت ها بعد از آموزش سواد رسانه و سواد فضای مجازی قرار نمی دهیم .
آل داوود بر لزوم یادگیری فضای مجازی همچون زندگی حقیقی تاکید کرد و گفت: این مهارت همچون زندگی کردن است و انسان ها از بدو تولد، آموزش هایی می بینید و بعد مهارت زندگی کردن را به دست می آورند. در کشورمان فرهنگ سازی در فضای مجازی انجام نداده ایم و کارهایی که انجام داده ایم به صورت پراکنده بوده است و هیچ مرام نامه ای در این خصوص وجود نداشته است .
این پژوهشگر فضای مجازی تصریح کرد: مردم نباید فکر کنند چون در فضای مجازی همه چیز انتزاعی است تاثیرات این فضا هم انتزاعی است؛ این در حالیست که تاثیرات آن را به صورت واقعی در جهان حقیقی می بینیم.
/خبرنگار: نغمه مختاری/
ارسال دیدگاه