جشنواره غذاهای بومی و محلی در آشتیان برگزار شد
جشنواره غذاهای سنتی شهرستان آشتیان با هدف آشنایی دانش آموزان با غذاهای سنتی، محلی و ایرانی شهرستان و ترغیب آنان به مصرف این نوع غذاها در منزل تاریخی معتمد الایاله برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا استان مرکزی، مدیر آموزش و پرورش آشتیان در این مراسم گفت: با توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم در بین خانوادهها برگزاری این جشنوارهها گامی موثر در راستای ترغیب و تشویق دانشآموزان به سمت مصرف غذاهای سالم و سنتی است.
عبدالله آقانوری افزود: برگزاری این جشنواره ها و آشنا نمودن دانشآموزان با هنر آشپزی و نحوه استفاده صحیح از مواد غذایی سالم کمک زیادی به ایجاد جامعهای سالم و با نشاط میکند.
امیری رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان آشتیان نیز گفت: شهرستان آشتیان از تنوع قابل توجه در انواع غذاهای بومی محلی برخوردار است و این توانمندی به عنوان یکی از امتیازات گردشگری محسوب می شود.
در این جشنواره ۳۲ نوع آش و کوفته توسط بانوان آشتیانی طبخ و دستورالعمل پخت آن برای دانش آموزان در جشنواره تشریح شد.
ارسال دیدگاه