رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت:

بازبینی قدمت و کیفیت سازه های بافت فرسوده استان زنجان

زنجان(پانا) - رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان در خصوص مرمت یا نوسازی ساختمان ها گفت:باید ساختمان های بافت فرسوده از لحاظ قدمت و مقاومت و کیفیت ارزیابی شود.

کد مطلب: ۶۹۷۲۰۸
لینک کوتاه کپی شد

صمد هاشملو در جمع خبرنگاران ،با اشاره به اینکه در شهر زنجان ۴۱۹ هکتار بافت تاریخی شناسایی و مصوب شده است ابراز کرد: زنجان ۲۳۷ هکتار سکونتگاه غیررسمی و ۲۰۹ هکتار بافت فرسوده دارد.

هاشملو با اشاره به اینکه در شهر ابهر و خرمدره به ترتیب ۸۳ و ۷۳ هکتار بافت فرسوده شناسایی شده است بیان کرد: در شهر قیدار نیز ۲۶ هکتار بافت فرسوده و ۲ هکتار بافت تاریخی وجود دارد.

وی مساحت بافت فرسوده، سکونتگاه غیررسمی و بافت تاریخی در چهار شهر استان زنجان را در مجموع ۹۹۹ هکتار عنوان کرد و افزود: ۱۱ پروژه اجرایی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت فرسوده آغاز شده است.

هاشملو ادامه داد:نشست‌های تخصصی زلزله باید با حضور کارشناسان، سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان زیست‌محیطی، سازندگان ساختمان، خیران درمانی و مسکن‌ساز و سایر اقشار برگزار شود تا نتیجه بهتری داشته باشد.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات برای نوسازی ساختمان‌های مسکونی برای بافت فرسوده ابراز کرد: تنها احیای بافت مسکونی کافی نیست و این محله‌ها به زیرساخت‌ها و خدمات روبنایی، درمانگاه، باشگاه ورزشی، مدرسه و سایر کاربری‌ها نیاز دارند که متولیان امر باید برای آن برنامه‌ریزی کنند.

رئیس عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان زنجان به بازبینی کیفیت و قدمت ساختمان‌ها در بافت‌های فرسوده تأکید کرد و افزود: باید ساختمان‌ها مورد بررسی قرار گیرند تا ببینم استحکام کافی دارند و می‌توان آن‌ها را با مرمت سرپا نگه داشت یا باید نوسازی شوند.

این مسئول با اشاره به اینکه مطالعات در حوزه‌های مختلف از جمله بارگذاری جمعیت، نیاز به فضاهای آموزشی، درمانی و سایر موارد انجام شده و در برنامه آمده است بیان کرد: متولیان، دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان باید برنامه‌های دقیق خود برای افزایش کارآمدی بافت‌های فرسوده را در قالب برنامه پنج ساله ششم ارائه دهند.

هاشملو در مورد طرح‌های انجام شده در سکونتگاه‌های غیررسمی تصریح کرد: یکی از پروژه‌های مهم اصلاح شبکه آب در منطقه اسلام‌آباد است که این کار با تأمین ۵۰۰ میلیون اعتبار از طرف شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری انجام شده است.

وی به توسعه فعالیت‌های اعتقادی، ساختاری، علمی، فرهنگی و سایر موارد برای ارتقای شاخص‌های کیفیت زندگی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های ناکارآمد شهری تأکید کرد و افزود: تا کنون برای برطرف کردن مشکلات جزیره‌ای عمل شده در حالی که فعالیت‌ها باید هم‌راستا شود.

رئیس عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه زلزله بلا نیست بلکه ما با ساختمان‌های غیرمقاوم ان را به بلا تبدیل می‌کنیم عنوان کرد: کارهای فرهنگی باید با ساخت‌ و سازها و تکنولوژی‌های روز هماهنگ شود.

رئیس عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان زنجان اصلاح شبکه آب، آسفالت معابر، احداث سالن ورزشی چندمنظوره، احداث چمن مصنوعی، احداث کتابخانه و ایجاد خانه‌محله را از جمله مهمترین پروژه‌ها در سکوتگاه‌های غیررسمی و بافت‌ها ناکارآمد شهری برشمرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار