دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین؛
رسالت اصلی روابط عمومی بازنشر واقعیت های اجتماعی به مدیران بالا دست
دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین با بیان اینکه رسالت های اصلی روابط عمومی ها بازنشر واقعیت های اجتماعی به مدیران بالادستی دانست و گفت: نباید فعالان این حوزه از آن غافل شوند.
به گزارش خبرنگار پانا قزوین،نصرت الله علیرضایی در نشست تخصصی کارشناسان روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین افزود: نباید فراموش کرد که روابط عمومی ها آینه تمام نمای سازمان ها و دستگاه ها به شمار می روند .
وی با بیان اینکه روابط عمومی آموزش و پرورش مرکز توجه ارتباط نظام تعلیم و تربیت با افکارعمومی است، افزود: عرصه تعلیم و تربیت رسالت این مجموعه بسیار مهم و حساس کرده است .
این مسئول از جایگاه روابط عمومی ها به عنوان یکی از بسترها و ظرفیت های اطلاع رسانی و حلقه اتصال سازمان ها و نهادها با رسانه ها و افکار عمومی نام برد و افزود: تقویت و ارتقای هرچه بیشتر جایگاه و نقش روابط عمومی ها و فراهم کردن زمینه های لازم و فعال سازی ظرفیت های بالقوه آنها با هدف اطلاع رسانی کمی و کیفی در آموزش و پرورش باید مورد توجه ویژه قرار گیرد .
این مسئول بر تسهیل و تسریع روابط با خبرنگاران و سرعت پاسخگویی به مسائل و ابهامات را از وظایف روابط عمومی ها به ویژه روابط عمومی آموزش و پرورش برشمرد .
علیرضایی ادامه داد: امروز به تعامل منطقی بین رسانه ها و روابط عمومی ها نیازمندیم تا بتوانیم ضمن پاسخگو کردن مدیران از این ظرفیت برای اطلاع رسانی استفاده کرده و مردم را در جریان کارهای انجام شده قرار دهیم و مشکلات را نیز شناسایی و رفع کنیم.
علیرضایی با بیان اینکه خلاقیت در روابط عمومی می تواند باعث موفقیت فعالان این حوزه شود، خاطرنشان کرد: از طریق نوآوری و خلاقیت در پیشبرد اهداف، میتوان میزان رضایتمندی شهروندان را ارتقا داد و امور مربوطه را به بهترین شکل ممکن به انجام رساند .
این مسئول همچنین گفت: مهارت برقراری ارتباط موثر از ضروریات جامعه اطلاعاتی امروز است که روابط عمومی ها با توجه به وظایف ذاتی خود باید این مهارت را فراگیرند .
وی در ادامه بر ضرورت و لزوم اعتقاد و باور مدیران به جایگاه و تقویت روابط عمومی ها باتوجه به نقش بی بدیل آنها در دستگاه های اجرایی تاکید کرد .
علیرضایی اضافه کرد:آموزش و پرورش یکی از پنج نهاد اصلی اجتماعی در جامعه محسوب می شود که در طول تاریخ در همه جوامع به اشکال مختلف وجود داشته و کار انتقال مواریث فرهنگی و تربیت اجتماعی افراد را برعهده داشته است .
وی افزود:در نظریات توسعه همواره بر روی عوامل اقتصادی و فرهنگی بعنوان عناصر اصلی تاکید شده و از آموزش و پرورش بعنوان نهادی که در حوزه فرهنگی می تواند نقش کلیدی و محوری در ترویج و نهادینه کردن باورهای فرهنگی ملازم با توسعه داشته باشد یاد شده است اما در جامعه ما آنگونه که باید و شاید به این مهم توجهی نشده است .
مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین خاطر نشان کرد: برای دستیابی به تدسعه نیازمند انسان های توسعه یافته هستیم و انسان توسعه یافته انسانی است که به منافع ملی بیش از منافع فردی،خانوادگی و جناحی باور دارد،عقل جمعی و مشورت پذیری را بر خودمحوری و تک روی برتری می بخشد،اهل سعه صدر و تساهل است، تکثر را می پذیرد و آینده نگر و قانون مدار است و این ویژگی را آموزش و پرورش باید به جزئی از باور و اعتقاد دانش آموزان تبدیل کند و روابط عمومی ها باید در چارچوب این مفاهیم و ارزش ها و باورهای فرهنگی حرکت وفعالیت کنند .
وی افزود: روابط عمومی های حوزه آموزش و پرورش می توانند با تکریم معلمان نمونه و تجلیل از دانش آموزان نخبه در معرفی الگوهای موفق به نسل آینده نقش موثری ایفا کنند و در این خصوص از ظرفیت نیروهای فکری و اصحاب اندیشه و نظر استفاده کنند.
ارسال دیدگاه