معاون وزیر بهداشت:
بسیاری از مردم توانایی مراجعه به دندانپزشک را ندارند
معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: نیمی از ٤٥ درصد پرداختی از جیب مردم، به خدمات دندانپزشکی اختصاص دارد.
به گزارش پانا، علیرضا رئیسی اظهارداشت: در چهارسال گذشته و با اجرای طرح تحول سلامت، اقدامات خوبی در حوزه سلامت انجام شده است، اما مردم اثرات آن را بیشتر در حوزه درمان لمس کردند، واقعیت این است که در حوزه بهداشت نیز اقدامات زیرساختی و موثری انجام شد.
وی افزود: یکی از اهداف طرح تحول سلامت، کاهش پرداختی از جیب مردم بود، چراکه قبل از طرح تحول، پرداختی از جیب مردم بیش از ٦٠ درصد بود و اکنون به ٤٥ درصد کاهش یافته است و تا سطح ایده ال که ٣٠ درصد است، فاصله دارد.
رئیسی خاطرنشان کرد: نیمی از ٤٥ درصد پرداختی از جیب مردم، به خدمات دندانپزشکی اختصاص دارد، بنابراین چنانچه بخواهیم در مورد پرداختی از جیب مردم اثربخش عمل کنیم، باید در حوزه دندانپزشکی کار کنیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: بسیاری از مردم توانایی مراجعه به دندانپزشک را ندارند، چنانچه همه مردم برای دریافت خدمات دندانپزشکی مراجعه کنند، پرداختی از جیب در حوزه دندانپزشکی آمار بالاتری را به خود اختصاص می دهد.
رئیسی با بیان اینکه در این دوره، قرار نیست تمام مشکلات حوزه سلامت کشور را حل کنیم، لذا تعریف بسته های مختلف مارا به جایی نمی رساند و باید به چند اولویت اصلی بپردازیم، ادامه داد: تکمیل پرونده الکترونیک سلامت در این دوره یکی از اولویت های حوزه بهداشت است و این موضوع ربطی به سامانه ها ندارد، زیرا سامانه ها نیز جزیی از پرونده الکترونیک است.
وی بیان کرد: با تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، پزشک خانواده منسجم تَر شده و به صورت کامل شکل خواهد گرفت.
رئیسی با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمات اولویت بعدی ما است، گفت: به تمام مدیران تاکید کرده ایم، به جای تعریف بسته جدید، اقدامات قبلی را عمق ببخشند.
وی گفت: بحث توانمندسازی افراد اولویت بعدی معاونت بهداشت است و پیرو آن برنامه های ویژه ای برای عوام و خواص خواهیم داشت که بخشی از آن به کمک معاونت اجتماعی انجام خواهد شد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهارداشت: در این دوره سه شاخص اصلی، مرگ و میر مادران باردار، مرگ و میر نوزادان و سلامت دهان و دندان مدنظر است که باید روی آنها کار شود.
وی با تاکید براینکه یکی از مقوله هایی که مداخله در آن جواب می دهد، حوزه دندانپزشکی است، گفت: مبحث دندانپزشکی قبل از طرح تحول سلامت تقریبا رها شده بود و بعد از اجرای طرح، احیا شد زیرا قبل از طرح تحول، شاخص های سلامت دهان و دندان مناسب نبود و ٩٢ درصد خدمات دندانپزشکی در بخش خصوصی ارائه می شد.
ارسال دیدگاه