مواد غذایی مجاز وغیرمجاز در بوفه مدارس اعلام شد
رئیس اداره بهداشت و سلامت آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد،گفت:با هدف ارتقای سلامت تغذیه ای دانش آموزان فهرست مواد غذایی مجاز وغیرمجاز در بوفه مدارس اعلام و تمامی فروشندگان در مدارس موظف به رعایت آن هستند.
به گزارش خبرنگار پانا از کهگیلویه و بویراحمد،بشیرآرمان گفت:براساس دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم شیر در بسته های استریل-انواع میوه-انواع لقمه در قالب نان-پنیر-گردو-تخم مرغ آب پز-خیار-گوجه فرنگی-انواع بیسکویت-کیک وکلوچه ساد-خشکبار خرما وانواع مغزها ودانه ها بدون نمک از مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه تغذیه سالم است.
وی افزود:مواد غذایی غیرمجاز شامل فراورده غلات حجیم شده وانواع چیپس-انواع یخمک-نوشابه ودوغ های گازدار-آدامس حاوی مواد قندی-سوسیس وکالباس-همبرگر وسالاد اولویه-انواع لواشک -آلو وآلوچه-آب نبات-آب میوه های قندی-فلافل وسمبوسه-انواع اشترودل گوشتی وغیرگوشتی-انواع پیراشکی و دونات-بستنی یخی-پاستیل وخیارشور وانواع سس می باشد.
رئیس اداره بهداشت وسلامت آموزش وپرورش تصریح کرد: انواع خوارکی بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی-علامت استاندارد-نام ونشانی کارخانه-تاریخ تولید وانقضاءباشد.
آرمان گفت:متصدیان بوفه مدارس-کادر آشپزخانه-خدمتگزاران وانبارداران مواد غذایی باید دارای کارت سلامت باشند.
وی به اشاره به اینکه باید فهرست مواد غذایی مجاز وغیرمجاز در معرض دید دانش آموزان قرار گیرد گفت:مسئولیت رعایت نکردن این موارد متوجه مدیران است.
ارسال دیدگاه