بیش از 20 درصد جمعیت پایتخت دچار عارضه وزوز گوش هستند

مسئول پانل شنوایی چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران ادامه داد: در مرکز شنوایی و وزوز گوش تهران به منظور ارائه خدمات تشخیصی و درمانی مرتبط با وزوز گوش (تینیتوس)، فراشنوایی، افت شنوایی و سرگیجه درسال 1395 تأسیس شد.

کد مطلب: ۶۷۶۷۲۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا شهر تهران، دکتر سعید محمودیان به شیوع بالای مشکل وزوز گوش اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس برخی تحقیقات مشخص شده است که بیش از ۲۰ درصد جمعیت پایتخت دچار مشکل وزوز گوش هستند که استرس، آلودگی‌های صوتی، جنگ تحمیلی، مصرف برخی داروها و ابتلا به برخی بیماری‌ها نیز می‌تواند سبب بروز این مشکل شود.
وی در مورد عوامل ایجاد کننده وزوز گوش گفت: کم شنوایی، قرار گرفتن در معرض صداهای بلند، انسداد گوش خارجی بر اثر جرم گوش، تغییر در هدایت صوتی استخوانچه‌های گوش، بیماری منییر، اختلالات مفصل گیجگاهی ـ فکی، التهاب پرده صماخ و مخاط گوش میانی از عوامل ایجاد کننده وزوز گوش است.
مدیر برنامه سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت عنوان کرد: مصرف بی رویه و خودسرانه داروها از مهمترین عوامل ایجاد کننده وزوز گوش هستند. وارد شدن ضربه یا صدمه به سر و گردن، اختلالات گردش خون، بیماری‌های قلبی و عروقی، تومورهای سر و گردن، التهاب و عفونت و استرس از دیگر عوامل مهم ایجاد کننده وزوز گوش به شمار می‌روند .
وی خاطرنشان کرد: طبق نتایج تحقیقات انجمن علمی وزوز گوش آلمان(۱۹۹۹)، استرس یکی از علل اصلی بروز وزوز گوش در ۲۶ درصد از افراد مبتلا به این عارضه است.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این که وزوز گوش باعث منفک شدن فرد از جامعه می شود، افزود: بخشی از درمان‌ها مناسب نبوده و به مشکلات فرد دامن می‌زند بر همین اساس در چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران سخنرانی در این رابطه در نظرگرفته شده است.
مسئول پانل شنوایی چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران ادامه داد: در مرکز شنوایی و وزوز گوش تهران به منظور ارائه خدمات تشخیصی و درمانی مرتبط با وزوز گوش (تینیتوس)، فراشنوایی، افت شنوایی و سرگیجه درسال ۱۳۹۵ تأسیس شد.
وی گفت: این مرکز با الگوبرداری از مراکز تحقیقاتی، تشخیصی و درمانی پیشرفته دنیا همچون بانک اطلاعاتی تینیتوس رگنزبورگ آلمان و همکاری نزدیک با مرکزتحقیقات گوش، گلو، بینی، سر و گردن دانشگاه علوم پزشکی ایران به ریاست پروفسور دکتر محمد فرهادی متخصص گوش، گلو،بینی، سر و گردن و کلینیک تخصصی پژوهشکده علوم و فناوری پزشکی دانشگاه شهید بهشتی به ریاست پروفسور مجتبی زارعی متخصص بیماری های مغز و اعصاب، خدمات تشخیصی و درمانی مرتبط با وزوز گوش را به صورت متمرکز و با بهره‌گیری از دانش و فناوری‌های به روز دنیا به طور شبانه‌روزی ارائه می‌دهد.
چهارمین همایش نقشه برداری مغز ایران در روزهای ۳ تا ۵ آبان ماه ‌جاری در دانشگاه شهید بهشتی، مرکز همایش های بین المللی ابوریحان برگزار می‌شود که موضوع شنوایی به عنوان یکی از محورهای علمی این همایش و ارتباط نقشه برداری مغز و مشکلات شنوایی در این همایش مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار