تیم های برتر ماراتن برنامه نویسی بیمه مشخص شدند
در مراسم اختتامیه نخستین رویداد ماراتن برنامه نویسی بیمه «بیمه تک»، در دانشگاه شهید بهشتی، سه تیم برتر این رویداد معرفی و از آنان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی تجلیل و قدردانی شد.
به گزارش پانا از روابط عمومی بیمه آرمان، علیرضا بیانیان مدیر عامل بیمه آرمان در این مراسم ضمن قدردانی از حضور و مشارکت فعال نخبگان جوان و دانشگاهی در این رویداد ملی، خطاب به آنان گفت: در اوایل انقلاب جوانان غیور دین خود را به انقلاب و کشور ادا کردند و اکنون نوبت شما نخبگان جوان و دانشگاهی است که با علم و دانش خود و کارآفرینی به توسعه و پیشرفت این کشور کمک و یاری رسانید.
بیانیان گفت بحث فناوریهای نو در بازار بیمۀ جهان فراگیر شده و رو به گسترش است و بازار بیمه در ایران نیز ناگزیر به تغییر روش های سنتی و استفاده از فناوری های روز و فضاهای اینترنتی برای نوآوری و توسعه خدمات خود است.
مدیر عامل بیمه آرمان افزود این رویداد نیز با هدف معرفی ظرفیتهای بازار و فناوری های بیمه به نخبگان جوان و کارآفرینان علاقهمند برگزار شد و امیدواریم با اجرای آن بخشی از چالش های صنعت بیمه در حوزه های بازاریابی و فروش، صدور بیمه نامه و ارزیابی و پرداخت خسارت با راهکارهایی که ارائه می گردد، رفع شود.
هادی رئیس الذاکرین عضو هیأت مدیره و معاون توسعه بازار و فروش بیمه آرمان نیز گفت در ماراتن برنامه نویسی بیمه سه چالش در حوزۀ صنعت بیمه و IOT، سایبراینشورنس و بیمه و چالش آزاد به شرکت کنندگان ارائه شد که ایده ها و راهکارهای خود را به صورت برنامه و اپلیکیشن برای این چالش ها ارائه کردند.
وی گفت پتانسیل ایجاد خلاقیت و نوآوری های جدید در صنعت بیمه وجود دارد و رویکرد بیمه آرمان نیز جذب نخبگان جوان و استفاده از فناوری های نوین برای خلق نوآوری در محصول و خدمات است و اولین شرکتی است که در این حوزه گام برداشته و انتظار دارد اهالی صنعت بیمه بویژه نهاد ناظر از این حرکت بیمه آرمان حمایت کنند و توسعه صنعت بیمه را با ورود فناوری های نوین در قالب استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا رقم بزنند.
معاون توسعه بازارو فروش بیمه آرمان افزود وظیفه شرکت بیمه خلق محصول است و توسعه و فروش این محصول مستلزم ایده پردازی از سوی استارتاپ هاست و ما به ناچار باید به سمت کسب و کارهای نوپا گام برداریم و با تلفیق تکنولوژی و مسائل سنتی و ایجاد نوآوری، خروجی مطلوبی از آن بگیریم.
وی گفت صنعت بیمه در بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات ضعف هایی دارد اما با وجود این در بیمه های اختیاری از جمله عمر و سرمایه گذاری ما شاهد رشد ۳۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم و این نشان می دهد که مردم به این تصمیم رسیده اند که باید انتخاب کنند و هدف ما نیز این است که برای خلق کسب و کارهای نوپا سرمایه گذاری و در درازمدت از این نخبگان استفاده کنیم.
گفتنی است به دنبال اعلام فراخوان ماراتن برنامه نویسی بیمه از سوی دانشگاه شهید بهشتی، بیش از یکصد نفر از دانشگاه های مختلف سراسر کشور برای شرکت در این رقابت ثبت نام کردند که در قالب ۲۹ تیم گزینش و سازماندهی و با ارزیابی های اولیه هیات داوران ۱۳ تیم از بین آنها برنامه ها و راهکارهای خود را در این مراسم دمو و ارائه کردند و در نهایت با تصمیم و رأی هیات داوران سه تیم برتر از بین آنها معرفی و به تیم های اول تا سوم به ترتیب ۱۰ میلیون، ۵ میلیون و ۳ میلیون تومان جایزه نقدی از سوی بیمه آرمان تعلق گرفت.
علاوه براین، به چهار تیم نیز که در حوزه های مختلف از جمله خلاقیت در حل مسأله، نوآوری در ایده و... راهکار ارائه کرده بودند به هر یک ده میلیون ریال جایزه نقدی به همراه لوح تقدیر تعلق گرفت.
تیم های برتر در این رویداد به دعوت شتابدهنده فارابی و با حمایت بیمه آرمان فعالیت خود را در دوره شتابدهی ادامه خواهند داد و از سرمایه گذاری و حمایت بیمه آرمان بهره مند خواهند شد.
در این مراسم علیرضا محجوب نماینده مجلس شورای اسلامی، مرتضی براری معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین عسکریان ابیانه معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجتبی زینی وند معاون وزارت آموزش و پرورش، خانم محمودیان از سازمان گردشگری، کورش پرند سرپرست پارک علم و فناوری اطلاعات دانشگاه شهید بهشتی، کارآفرینان و مدیران عامل اپلیکیشن های اسنپ، تپسی، بیمیتو، کافه بازار، الو پیک و مدیران ارشد بیمه آرمان حضور داشتند.
ارسال دیدگاه