رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای :
هدف این واحد دانشگاهی توسعه رشته های کاردانی است
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد، توسعه رشته های کاردانی را مهمترین هدف این مرکز آموزش عالی عنوان کرد و گفت: دایر کردن رشته های جدید به کمک افراد خیر در مناطق مختلف کشور امکان پذیر است.
به گزارش پانای یزد؛ ناصر شمس، چهارشنبه شب در گردهمایی خیران، واسطه های خیر، خبرنگاران و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای یزد، تاکید کرد که ایجاد محتواهای جدید، متناسب کردن رشته ها با نیازهای منطقی، توجه به صنعت، تقویت بخش بین الملل، اعزام اعضای هیات علمی به خارج کشور و بومی سازی علوم از دیگر اهداف و برنامه ها این مرکز آموزش عالی است.
وی با بیان اینکه ذخیره های جمهوری اسلامی ایران باید برای رفع چالش ها و مشکلات شناسایی شود، ادعا کرد که این دانشگاه قادر به رفع مشکل بیکاری و بخش تولید است.
وی ادامه داد: اغلب فارغ التحصیلان این مرکز آموزش عالی بیکار نیستند در حالیکه هم اکنون حدود ۵۰ هزار فارغ التحصیل دکترای بیکار در کشور داریم.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات نیازمند آموزش و پرورش دوره کاردانی است، تصریح کرد: این دانشگاه در صورت همکاری سایر بخش ها و خیران این نیاز را رفع می کند.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم در راستای تحقق سند چشم انداز توسعه پیش رویم باید به رشد ۵۰ درصدی شمار دانشجویان مهارتی در کشور برسیم؛ البته این مهم با کمکهای دولتی امکاپذیر نیست.
شمس با بیان اینکه این مرکز آموزش عالی به دنبال راه اندازی ۶۰ کارگاه در کشور است ، تصریح کرد: برای رفع مشکل بیکاری و رسیدن به ۵۰ درصد دانشجویان مهارتی طبق برنامه ششم توسعه نیازمند فعالیت هفت هزار هنرستان در ایران هستیم که در این راستا رایزنی هایی با وزارت آموزش و پرورش انجام شده است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه به موضوع علوم انسانی توجه خاص دارد، یادآور شد: مذاکره هایی نیز با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده تا در رشته های پزشکی نیز فعالیت مطلوبی انجام شود.
همچنین رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد در این همایش گفت: ۱۵ ماه اخیر افزون بر ۷۲ میلیارد ریال توسط خیران به این دانشگاه کمک شده است.
سید حیدر میرفخرالدینی افزود: امسال پنج هزار دانشجو برای تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای استان نام نویسی کردند و جذب دانشجو نسبت به سال تحصیلی ۹۶- ۹۵، ۲۰ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: دانشجویان در ۱۰۴ رشته تحصیلی شامل ۷۰ رشته کاردانی و ۳۴ رشته کارشناسی در ۹واحد تحصیل می کنند.
ارسال دیدگاه