تغذیه صحیح سلامت و نشاط را به ارمغان می‌آورد

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا گفت: برای داشتن یک تغذیه مناسب استفاده متعادل و متنوع از همه گروه‌های غذایی لازم است.

کد مطلب: ۶۷۴۴۷۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا ازگیلان،مریم اسدی با بیان اینکه ۲۴مهرماه(۱۶اکتبر)سالروز جهانی غذا است،اظهار کرد:هدف از برگزاری روز جهانی غذا،حساس‌سازی و حمایت سیاسی و اجتماعی به منظور برقراری امنیت غذا و تغذیه،تولید و دسترسی به غذای سالم و ایمن،کاهش سوءتغذیه و ریشه‌کنی گرسنگی است.

وی با بیان اینکه مطابق سال‌های گذشته با همین هدف سازمان FAO شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۱۷را «آینده مهاجرت را تغییر دهید،سرمایه‌گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی»نامگذاری کرده است،افزود:در واقع توسعه روستایی نه تنها می‌تواند فرصت‌های تجاری و شغل برای جوانان با تولید محصولات کشاورزی ایجاد کند بلکه می‌تواند منجر به افزایش امنیت غذایی،معیشت بیشتر،دسترسی بهتر حمایت‌های اجتماعی،کاهش اختلاف بر منابع طبیعی و راه‌حل‌های جلوگیری از تخریب محیط‌زیست و تغییرات آب و هوایی شود.

اسدی با تاکید بر اینکه تغذیه صحیح سلامت و نشاط را به ارمغان می‌آورد،خاطرنشان کرد:برای داشتن یک تغذیه مناسب استفاده متعادل و متنوع از همه گروه‌های غذایی لازم است.

وی با بیان اینکه مطلوب است در برنامه غذایی خود از مواد غذایی پرفیبر مانند میوه و سبزیجات و حبوبات استفاده کنیم،تصریح کرد:بهتر است میوه و سبزیجات با رنگ‌های مختلف به طور منظم در طول روز خورده شود.

اسدی با اشاره بر اینکه برای داشتن یک تغذیه مناسب استفاده متعادل و متنوع از همه گروه‌های غذایی لازم است،اضافه کرد:با توجه به بحران کم‌آبی تولید و مصرف حبوبات در مقایسه با سایر منابع پروتئینی به صرفه‌تر است.

وی با یادآوری اینکه مصرف حبوبات نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق دارد،متذکر شد:وجود فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات در ایجاد سیری و پیشگیری از دیابت و سرطان موثر است.

اسدی با بیان اینکه پروتئین موجود در حبوبات ارزان‌تر و قابل دسترس است،تصریح کرد:هضم و جذب حبوبات آسان‌تر از انواع گوشت است.

وی با بیان اینکه حبوبات منبع غنی از آهن و آنتی‌اکسیدان است،عنوان کرد:مخلوط حبوبات با غلات تامین‌کننده تمامی پروتئین‌های مورد نیاز بدن است.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا در پایان با بیان اینکه در برنامه غذایی خود مصرف شیر و لبنیات کم‌چرب را نباید فراموش کنیم،گفت:در برنامه‌های غذایی خود مصرف روغن،چربی‌ها،قند و شیرینی را محدود کنید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار