مدیر کل کمیته امداد استان تهران بیان کرد؛

پوشش ۲۵ هزار دانش آموز توسط کمیته امداد امام خمینی (ره)

مدیر کل کمیته امداد استان تهران با اشاره به برگزاری جشن عاطفه ها، گفت: یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز بی بضاعت وجود دارد که از این میزان ۲۵ هزار نفر آن تحت پوشش کمیته امداد هستند.

کد مطلب: ۶۶۴۰۹۱
لینک کوتاه کپی شد
به گزارش خبرنگار پانا؛ نشست خبری سومین جشنواره «جعبه کفش» صبح امروز با حضور محمود صلاحی، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محسن ولیئی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، حجت الاسلام حسن ناصری‌پور معاون فرهنگی، مهدی محمدی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل در سازمان فرهنگی هنری برگزار شد.
در این مراسم ولیئی مدیر کل کمیته امداد استان تهران اظهار کرد: یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز بی بضاعت وجود دارد که از این میزان ۲۵ هزار نفر آن تحت پوشش کمیته امداد هستند.
وی افزود: ۱۰ هزار دانش جوی کم بضاعت هم داریم که سه هزار نفر آن تحت پوشش ما هستند و سه هزار نفر هم در طول سال به طور مکرر برای درخواست کمک به ما مراجعه می کنند. سال گذشته مردم یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به کمیته امداد کمک کرده اند که از این میزان ۹۰۰ میلیون تومان آن نقدی و ۹۰۰ میلیون آن کالا بود و ۷۳۰ میلیون تومان هم به صورت خدمات ارائه شد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه ۲۳ و ۲۴ شهریورماه زمان برگزاری جشن عاطفه هاست تأکید کرد: ۵۰۰ پایگاه در سطح تهران برای این کار آماده شده اند. پنج پایگاه با همکاری صدا و سیما در محل های تجریش، شهر ری، فرهنگسرای رسانه و فردوس و متروی امام خمینی این جشن را برگزار می کنند.
ولیئی با بیان اینکه مقطع دوم جشن عاطفه ها ۱۹ مهرماه برگزار می شود اضافه کرد: یک میلیون پاکت نیکوکاری به نام لبخند عاطفه ها در بین دانش آموزان مدارس پخش خواهد شد و خانواده های آنها با قراردادن مبلغی این پاکت ها را به مدرسه باز می گردانند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی تشریح کرد: تمام پاکت ها در اختیار مدیران آموزشی مدارس قرار گرفته می شود تا به کودک بی بضاعتی که کمیته امداد شناسایی نکرده است هم کمک شود.
ولیئی بیان کرد: برنامه دیگری با همکاری آموزش و پرورش و بسیج سازندگی برای لوازم التحریر دانش آموزان در حال اجرا است.
ولیئی تأکید کرد: همچنین مردم شهر تهران می توانند در روز ۲۳ و ۲۴ شهریور ماه و در حاشیه جشن عاطفه ها، جعبه های کفش خود را به پایگاه های کمیته امداد اهداء کنند.
وی افزود: در سال گذشته در طرح جعبه کفش مردم ۳۰۰ میلیون تومان به کمیته امداد کمک کردند و سعی داریم با افزایش اطلاع رسانی به آنها این میزان را در سال جاری دو برابر کنیم.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی در پایان خاطرنشان کرد: کمیته امداد به طور جداگانه سال گذشته ۷۰۰ میلیون تومان برای دانش آموزان هزینه کرد که ریز آن بدین قرار است. ۵۰ هزار تومان برای دانش آموزان دبستانی، ۷۵ هزار تومان متوسطه اول و ۱۰۰ هزار برای متوسطه دوم و دانشگاه ها هزینه شد. مردم برای اطلاع از طرح جعبه کفش به فرهنگ سراهای منطقه خود مراجعه کنند.
دربخشی از این نشست محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری با اشاره به طرح «جعبه کفش» گفت: این طرح در سال ۹۴با ابتکار سازمان فرهنگی هنری ابداع شد و در سال ۹۵ با کمک دکتر ولیئی مدیر کل کمیته امداد استان تهران اجرا شد، کفش یک نماد و عنوان کلی است و در ضمن داخل جعبه مشخص نیست و همین باعث می‌شود هر فردی در حد بضاعت خود وسیله‌ای را داخل جعبه بگذارد. هدف از انتخاب جعبه این بود که بچه‌ها جعبه ها را کادو کنند و روی آن یک بیت شعر یا دلنوشته بنویسند و کاری هنری کنند.
وی ادامه داد: پدر و مادرها باید اجازه دهند این جعبه‌های کفش را خود بچه‌ها اهدا کنند تا فرهنگ‌سازی شود و فرزندان ما آموزش ببینند که اول مهر به دوست کم بضاعت خود هم کمک کنند. ۱۵ هزار دانش آموز بی بضاعت تحت کمیته امداد وجود دارد و ما ۱۵ هزار جعبه کفش تهیه کرده‌ایم که شهروندان تهرانی می‌توانند با مراجعه به فرهنگ‌سراهای تهران این جعبه‌های کفش را دریافت کنند.
صلاحی در بخش دیگری از سخنان خود به طرح آموزش کودکان کار اشاره کردو گفت: در طرح سواد آموزی بچه‌های کار و مدرسه صبح رویش، تعداد ۵۳۴ دانش‌آموزی که به سن تحصیل رسیده بودند اما به مدرسه نمی‌رفتند، موفق شدند به مدرسه بروند و تحصیل کنند. ۱۲۸ نفر از این بچه‌ها متعلق به روستایی به نام ابراهیم‌آباد هستند که در ۴۸ کیلومتری تهران قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: به همت سازمان فرهنگی هنری، برنامه خندوانه و کمک مردم کلاسی برای بچه‌های روستای ابراهیم آباد دایر و معلمی به روستای آن‌ها فرستاده شد. از برکت این موضوع روستای ابراهیم آباد, آباد شد. مهم‌ترین نکته این است که به خود طرح پرداخته شود و نه اینکه کدام نهاد یا سازمانی آن را انجام داده‌است. طرح«جعبه کفش» باید به عنوان یک الگو برای تمام کشور باشد.
این مدیر هنری ادامه داد: درحقیقت باید قدمی در راه فرهنگ‌سازی برداریم. اتفاق مثبت دیگری که سال گذشته آن را انجام دادیم جمع آوری سر رسیدهای سفید بود که به عنوان سررسیدهای مهربانی نام گرفت. در این طرح سر رسیدهای سفید را جمع آوری و به شهرستان‌ها ارسال می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار