ترک سیگار به طور بالقوه می تواند از میزان ضعف و سستی بکاهد
ضعف و کمبنیه شدن با بالا رفتن سن همراه بوده و اجتنابناپذیر است. علائم آن نیز شامل کاهش وزن، خستگی، کاهش سرعت راه رفتن و پایین آمدن سطح فعالیت جسمی میشود.
به گزارش پانا شهر تهران، پزشکان انگلیسی اظهار داشتند: افراد مسنی که سیگاری هستند در مقایسه با همسالان خود که در گذشته سیگار میکشیده و اکنون آن را ترک کرده یا هرگز از محصولات دخانی استفاده نکردهاند از نظر جسمی ضعیفتر هستند.
در این بررسی پزشکان انگلیسی به مطالعه روی افراد ۶۰ سال به بالا پرداختند که پس از مدت چهار سال مشخص شد سیگاریها ۶۰ درصد ضعیفتر از افرادی هستند که سیگار نمیکشند.
به گفته متخصصان دانشگاه کالج لندن افرادی که در گذشته سیگار را ترک کردهاند با افزایش مشابه خطر ضعف و سستی روبهرو نیستند و این یافته نشان میدهد ترک سیگار حتی در اواخر دوران زندگی هم مفید است.
آنها تاکید کردند: ترک سیگار به طور بالقوه می تواند از میزان ضعف و سستی در سنین بالاتر بکاهد.
ضعف و کمبنیه شدن با بالا رفتن سن همراه بوده و اجتنابناپذیر است. علائم آن نیز شامل کاهش وزن، خستگی، کاهش سرعت راه رفتن و پایین آمدن سطح فعالیت جسمی میشود. همچنین افراد مسن کم بنیه بیشتر احتمال دارد با مشکلاتی چون شکستگی استخوان، افت شناختی و بستری شدن در بیمارستان دچار شوند که البته سیگار کشیدن به این مشکلات دامن میزند.
ارسال دیدگاه