مدیرکل دیوان محاسبات استان قم
وصیتنامه های شهدا نشانگر عمق جهان بینی آنهاست
مدیرکل دیوان محاسبات استان قم گفت: شهدای بزرگوار ما از جهان بینی حساب شده و درک دقیق و درستی برخوردار بودند و این موضوع از وصیتنامه های آنها به خوبی پیداست.
به گزارش پانا از قم، «نبی الله کرمی» در دیدار «احمد حسینی» مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان که در محل دیوان محاسبات قم صورت گرفت، اظهار داشت: توجه به ارزش هایی همچون محتوای قرآن کریم، تعالیم نورانی اهل بیت(ع)، رهنمودهای ولایت و حماسه عاشورایی دفاع مقدس، جامعه و نسل های آینده را از اشتباهات محاسباتی مصون خواهد نمود.
عضو شورای اسناد و مدارک دفاع مقدس استان قم، اهمیت سفرهای زیارتی راهیان نور را به عنوان «اسناد سرزمینی دفاع مقدس» مدنظر قرار داد و افزود: حضور در این سفرهای معنوی هر فرد زائری را نسبت به ارزش های دفاع مقدس آشناتر، نسبت به مسئولیت ها و تکالیفش، حساستر و دقیق تر و انگیزه وی را نسبت به فعالیت ها فزونتر می نماید.
کرمی با اشاره به این نکته که سرمایه گذاری در حوزه هایی همچون راهیان نور موجب هدایت و آشنایی هر چه بیشتر نسل جوان خواهد شد، تصریح کرد: در این زمینه ضرورت دارد ارتباط با مراکزی همچون مدارس بیشتر شود تا فرهنگ دفاع مقدس بیشتر و سریعتر به نسل نوجوان منتقل گردد.
مدیرکل دیوان محاسبات استان قم عنوان کرد: کار در این حوزه ها هر چند پرمشقت است اما با برنامه ریزی های مناسب، سهل الوصول خواهد شد و اگر افراد در برابر هر هزینه ای که از بیت المال در این راه انجام می شود، خود را پاسخگو ببینند، انجام امور بهتر و مطمئن تر خواهد بود.
وی با اشاره به عمق اعتماد و اعتقاد شهدا بخصوص شهدای مدافع حرم به حقانیت مسیرشان تاکید کرد:
وصیت نامه های شهدا یک کتاب، یک فرهنگ و یک جهان بینی عمیق است.
کرمی با ذکر این نکته که اگر جهان بینی ما درست نباشد، مسیر را اشتباه طی خواهیم کرد، عنوان نمود: وصیتنامه های شهدا نشان می دهد آنان از جهان بینی عمیقی برخوردار بوده اند و شایسته است آثار بجای مانده از شهیدان والامقام در قالب های هنری همچون فیلم، به جامعه معرفی شود.
وی قم را «مرکز تحول» خواند و خاطرنشان ساخت: ساخت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نشر کتابهایی در معرفی شهدا و حماسه جهاد و مقاومت، از اقدامات مناسب در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان و کشور و حتی بین الملل خواهد بود.
«احمد حسینی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم نیز در این دیدار عنوان کرد: اسناد دفاع مقدس گویای هویت و تاریخ «بدون تحریف» سال های حماسه پرافتخار فرزندان غیور ملت بزرگ ایران است و لدا حفظ و نگهداری آن، مسئولیتی همگانی می باشد.
وی همچنین ضمن معرفی ساختار هیئت امنایی بنیاد حفظ آثار در کشور، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در استان در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس شامل ساخت موزه، پیگیری ساخت حرم های شهدای گمنام، تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس و ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه ها و موضوعات دیگر ارائه داد.
ارسال دیدگاه