فرماندار رودان:

ازدواج و اشتغال مهمترین دغدغه های دولت و مسئولین در حوزه جوانان است

فرماندار رودان گفت: ازدواج و اشتغال دو دغدغه جدی دولت و مسئولین در حوزه جوانان است.

کد مطلب: ۶۵۶۵۱۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از هرمزگان، احمد محمودی در شورای ساماندهی امور جوانان شهرستان رودان گفت: ازدواج و اشتغال دو دغدغه جدی دولت و مسئولین در حوزه جوانان است.

نماینده عالی دولت در شهرستان رودان افزود: دولت از گذشته تا به حال زمینه لازم را با فراهم آوردن بستر مناسب جهت رفع مشکل اشتغال و ازدواج جوانان ایجاد کرده است.

وی بیان داشت: اعطای تسهیلات مناسب در زمینه اشتغال زایی و ازدواج آسان جوانان از رویکردهای حمایتی دولت در حوزه جوانان بوده است.

احمد محمودی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۱۷۵ فرصت شغلی در شهرستان ایجاد شده است بیان کرد: ایجاد ۱۵۰۰ فرصت شغلی دیگر در سال جاری در راستای اشتغالزایی جوانان هدف گذاری شده است.

محمودی خاطر نشان کرد: جوانان فرهنگ ازدواج آسان را تبیین کنند و بسیاری از هزینه های غیر ضرور را کنار بگذارند.

وی در خصوص معضل فضای مجازی گفت: چالش فضای مجازی در بین جوانان باید تبدیل به یک فرصت با ارزش برای دانش افزایی جوانان شود.

فرماندار رودان همچنین بر استفاده ازعلم،دانش وکلام روحانیون در بین اقشار جامعه تاکید کرد و خواستار توجه مبلغین مذهبی به امور جوانان شد.

وی تصریح کرد: روحانیون در فرهنگ سازی شیوه های مناسب زندگی اسلامی در جامعه نقش اساسی دارند.

فرماندار رودان با اشاره استفاده بهینه از فضای مجازی اظهار داشت: فضای مجازی برای استفاده جوانان مدیریت و مسیر مثبت با نشان دادن محتویات مناسب و آموزنده تعریف شود.

محمودی پرداختن به سه موضوع ازدواج، اشتغال و ازدواج از ملزومات اصلی جوانان دانست و بیان کرد: این امر با یک برنامه ریزی دقیق و مناسب پیگیری شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار