تسریع در اجرای طرح خط ریلی بوشهر به شیراز
استاندار بوشهر با تاکید بر تسریع در اجرای طرح ریلی بوشهر به شیراز گفت: ۹۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه در نظر گرفته میشود.
به گزارش خبرنگار پانا بوشهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهر، دکتر مصطفی سالاری در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پروژههای راهسازی در همه نقاط استان بوشهر اجرایی شده اظهار داشت: طرح بزرگراهی در همه نقاط استان بوشهر یا افتتاح شده و یا در حال اجراء است که این مهم سبب ایمنتر شدن تردد در راههای مواصلاتی این استان شده است.
وی با تاکید بر تسریع در اجرای بزرگراه دالکی به کنارتخته گفت: اجرای بزرگراه دالکی به کنارتخته یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در سال ۱۳۹۳ و یکی از مطالبات مهم مردم استان است که باید در اجرای این طرح تسریع شود.
استاندار بوشهر با اشاره به نقش مهم پیمانکار توانمند مالی و مهندسی فنی افزود: در انتخاب پیمانکاران راهسازی هم باید به توانمندی فنی و مهندسی و هم به توانمندی مالی اقتصادی آن توجه شود تا در اجرای پروژهها خللی ایجاد نشود.
دکترسالاری با اشاره به اجرای پروژه راهسازی اهرم به فراشبند بیان کرد: اعتبار این پروژه افزون بر ۱۳ میلیارد تومان است که ۳ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
وی با تاکید بر تسریع در اجرای طرح ریلی بوشهر به شیراز گفت: تا زمانی راه آهن شیراز به بوشهر متصل نشود این طرح ریلی در استان فارس از نظر اقتصادی فاقد ارزش است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه رئیس جمهور برای اجرای طرح ریلی بوشهر به شیراز تاکید دارند خاطر نشان کرد: معاون اول رئیس جمهور نیز در سفر به بوشهر اجرایی شدن طرح ریلی بوشهر - شیراز را در اولویت برنامهها دانست.
دکترسالاری با تاکید بر اعلام آمادگی برای تامین اعتبارات لازم برای تسریع در اجرای طرح ریلی بوشهر به شیراز تصریح کرد: بین ۷۰ میلیارد تومان تا ۹۰ میلیارد تومان برای اجرایی شدن این پروژه اعتبار در نظر گرفته میشود.
وی بیان کرد:با توجه به تصویب پروژه ریلی بوشهر به شیراز، این طرح در اولویت پروژههای استان بوشهر قرار دارد.
استاندار بوشهر با اشاره به تجمیع شدن ترمینالهای حمل و نقل مسافری، باری، هوایی و ریلی در یک منطقه افزود: اجرایی شدن طرح ریلی استان بوشهر به طور جدی پیگیری میشود تا یکی از مهمترین مطالبات مردم استان بوشهر محقق شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی نیز با بیان اینکه در سفر به این استان طرحهای مختلف راهسازی مورد بررسی قرار میگیرد اظهار داشت: در سفر به استان بوشهر ضمن بررسی پروژههای مختلف راهسازی در نقاط مختلف راهکارهای لازم برای حل مشکلات آنها ارائه میشود.
امیر امینی با تاکید بر تسریع در اجرای راههای روستایی افزود: در این سفر تکمیل و تسریع در اجرای راههای روستایی استان از جمله جادههای مختلف دشتستان بررسی و مشکلات تامین اعتبارات ملی آنها بررسی و برطرف میشود.
معاون برنامهریزی و تجهیز منابع وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تکمیل راههای روستایی در اولویت قرار دارد تصریح کرد: برای تسریع در اجرای این پروژهها اعتباراتی از محل ارزش افزوده مصوب شده که پیش بینی میشود یکهزار میلیارد تومان از این محل برای تسریع در اجرای راههای روستایی تخصیص یابد.
امینی با تاکید بر اجرایی شدن پروژه راهآهن بوشهر به شیراز افزود: مسیر راهآهن بوشهر به شیراز ۴۵۰ کیلومتر و مسیر طرح ریلی بوشهر، عسلویه، شیراز ۶۴۰ کیلومتر تعیین شده است.
وی با اشاره به سرمایهگذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در اجرای راهآهن بوشهر به شیراز تاکید کرد: ۸ طرح ریلی در کشور مورد توجه قرار دارد که شش طرح آن از جمله راهآهن بوشهر به شیراز با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در اولویت اجراء قرار دارد.
معاون برنامهریزی و تجهیز منابع وزیر راه و شهرسازی افزود: برای اجرای طرح ریلی بوشهر، عسلویه و شیراز ۴ هزار میلیارد تومان ارزیابی مالی شده است که اجرای این پروژه نیازمند فاینانسور دارد.
امینی بیان کرد: امسال برای اجرایی شدن پروژه راهآهن بوشهر به شیراز فاینانسور انتخاب میشود و اعتبارات لازم برای تحقق این مهم مصوب و اختصاص مییابد.
ارسال دیدگاه