برخورداری بیش از سه میلیون خانوار از سبد امنیت غذایی
سه میلیون و ۱۲۰هزار خانوار ، از سبد امنیت غذایی که معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، طی دو نوبت در سال ۱۳۹۵ توزیع کرد،برخوردار شدند.
به گزارش پانا، سبد امنیت غذایی،نوبت های ششم و هفتم در سال ۹۵ برای تأمین نیاز های غذایی و بهرهمندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی توزیع شد ،اعتبار تخصص یافته برای سبد نوبت ششم ۱۶۰ میلیارد و برای نوبت هفتم ۱۰۰ میلیارد تومان بود.
اقدامات وزارت تعاون،کار و رفاهاجتماعی درخصوص امنیت غذا و تغذیه در دولت یازدهم ، در راستای اجرای اصل«سه»قانون اساسی جمهوری اسلامی و همچنین بر اساس بند'۶' سیاستهای کلی سلامت، بند 'هفت' اقتصاد مقاومتی و همچنین سند آرمانی چشم انداز توسعه کشور در افق ۱۴۰۴ هجری شمسی ابلاغی مقام معظم رهبری، انجام می گیرد.
**ارائه سبد غذایی به کودکان زیر شش سال
همچنین معاونت رفاه اجتماعی طی مدت یاد شده در سال ۹۲ به ۶۲هزار و ۵۰۰ کودک زیر شش سال، سال ۹۳ به ۸۳هزار و ۵۰۰ کودک،سال ۹۴ به ۸۵هزار و سال ۹۵ به ۸۸هزار کودک زیر شش سال، سبد غذایی برای تخصیص داده شده است.
**غذای گرم به روستا مهدها
سرانه یک وعده غذای گرم در روستامهدهای سراسر کشور در سال های ۹۲ و ۹۳ معادل ۱۰هزار ریال، سال ۹۴ معادل ۲۰هزار ریال و در سال ۹۵ معادل ۲۵هزار ریال، تخصیص داده شده است.
اعتبار وعده غذای گرم از ۱۹۴هزار میلیون ریال در سال ۹۲ به ۶۰۰هزار میلیون ریال در سال ۹۵ ارتقا یافته است.
**سبد غذایی مادران شیرده
همچنین این معاونت برای ارائه سبد غذایی به مادران باردار و شیرده خانواده های نیازمند ۲۰هزار میلیون ریال تا ۵۰هزار میلیون ریال اعتبار تخصیص داده است.
تعداد مادران شناسایی شده از پنج هزار و ۲۰۵ مادر در سال ۹۲ به ۷۰هزار نفر در سال ۹۵ افزایش یافت.
**سبد غذایی به معلولان
معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: ارائه سبد غذایی به کودکان معلول مراکز روزانه در سال های ۹۴ و ۹۵ هر سال ۳۸هزار کودک بود که بیش از ۱۲۹هزار میلیون ریال اعتبار تخصیص یافته است.
***شیر برای معلولان و سالمندان
همچنین ارائه شیر به عنوان نیم چاشت و غذای گرم در هر روز به معلولان و سالمندان مرکز روزانه سالمندان به ۲۱هزار و ۷۰۹ سالمند و ۱۹۰هزار و ۳۶۶ نفر معلول انجام شده است که این افراد در چهار هزار و ۷۳۹ مرکز نگهداری می شدند.
یادآور می شود، ایران در زمره موفقترین کشورهایی است که توانسته است با گرسنگی مبارزه کند و در این زمینه به پیشرفت های قابل ملاحظهای رسیده است.
آمارهای یاد شده مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید درخصوص بهبود امنیت غذا و تغذیه است که از سوی معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی پیگیری شده است.
ارسال دیدگاه