معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی كشور:

تمامی متقاضیان وام صنایع دستی از كمك ۵۰۰ میلیون دلاری رئیس جمهور بهره مند می شوند

خبرگزاری پانا : محمدحسن صالح : امسال تمامی متقاضیان وام و تسهیلات صنایع دستی در استان ها، از محل كمك ۵۰۰ میلیون دلاری رئیس جمهور به هنرمندان بهره مند می شوند.

کد مطلب: ۶۰۵۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی محمدحسن صالحی مرام در سفر به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی و در دیدار با هنرمندان صنایع دستی شهرستان اهر، تاكید كرد: امسال تمامی این اعتبار جذب و به هنرمندان متقاضی وام و تسهیلات اشتغال در رشته های صنایع دستی پرداخت می شود.

وی خاطرنشان كرد: از محل این اعتبارات ۵۰۰ میلیون دلاری به منظور توسعه آموزشگاه های صنایع دستی به ویژه در شهرستان های دارای پتانسیل بالا می توان استفاده كرد.

صالحی مرام راه اندازی بازارچه های صنایع دستی در مراكز استان ها را یكی از اولویت های
معاونت صنایع دستی عنوان كرد و گفت: با توجه به وجود ۵۵۰ فرمانداری در كشور، دست كم باید ۵۵۰ بازارچه صنایع دستی در كشور راه اندازی شود.

این مقام مسئول با بیان اینكه برنامه ریزی و ساخت این بازارچه ها چند سال زمان می برد، تصریح كرد: با توجه به در اولویت بودن مراكز استان ها، به زودی بازارچه صنایع دستی تبریز احداث می شود.

صالحی مرام با اشاره به تدوین اطلس جامع صنایع دستی كشور به منظور مشخص نمودن وضعیت نسبی پتانسیل های هر استان و شهرستان هایش، تشریح كرد: هر رشته ای از صنایع دستی كه در یك منطقه رونق، اصالت، ظرفیت و خواهان بیشتری داشته باشد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز
سرمایه گذاری ها و ایجاد امكانات آموزشی خود را به طرف آن رشته سوق می دهد.

وی با بیان اینكه آذربایجان شرقی در رشته هایی مانند ورنی بافی، نقره كاری، چوب و جواهرآلات سنتی سرآمد و توانمند است، افزود: باید سرمایه گذاری ها را به طرفی سوق دهیم كه به طور مثال وقتی گردشگری وارد این استان می شود بداند كه می تواند بهترین ورنی را از شهرستانی مانند اهر تهیه كند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی كشور تاكید كرد: در عین حال كه نباید صنایع دستی یك منطقه و یا شهرستان را تك محصولی كرد، اما باید هر منطقه را با توجه به ظرفیت هایی كه دارد به قطبی از صنایع دستی در كشور تبدیل كرد.

صالحی مرام با تاكید بر اینكه صنایع دستی می تواند تبدیل به نقطه قوت كشور و جایگزینی برای درآمدهای نفتی شود، افزود: امروز باید در حوزه صنایع دستی و به ویژه صادرات آن سرمایه گذاری های جدی صورت بگیرد.

لازم به ذكر است، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی كشور با همراهی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی طی سفری دو روزه به آذربایجان شرقی، از مناطق زلزله زده این استان بازدید كرده و با هنرمندان شهرستان اهر بازدید داشت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار