۳۲۰۰ نقطه حادثه خیز در جادههای کشور
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه ۶ هزار دستگاه دوربین ثبت تخلف در جادهها نیاز داریم، گفت: در حال حاضر ۳۲۰۰ هزار نقطه پرحادثه در جادهها وجود دارد که باید حذف شود.
به گزارش خبرنگار پانا، سردار تقی مهری افزود: در سال ۸۴ تعداد ۲۷ هزار و ۷۶۰ نفر در تصادفات رانندگی جان باختند اما این رقم در پایان سال ۹۴، به ۱۶ هزار و ۵۸۶ نفر کاهش یافت و ۱۱ هزار نفر کمتر در تصادفات رانندگی جان باختند.
وی ادامه داد: ۷۳ درصد جانباختگان سوانح رانندگی سال ۹۴ در تصادفات جادههای برونشهری و ۲۷ درصد درونشهری بود.
سردار مهری افزود: بهرهگیری از فناوریهای جدید و برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راهها به صورت منظم از مواردی است که به خوبی در وزارت راه دنبال میشود.
وی ادامه داد: امروز با افزایش خودرو و میل به سفر نمیتوان رفت و آمدها را به صورت سنتی و دستی کنترل کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: در حال حاضر ۱۹ میلیون وسیله خودرویی پلاک ملی و ۱۲ میلیون موتورسیکلت در کشور داریم و ۲۵ میلیون راننده دارای گواهینامه فعالیت میکنند اما ۳۶ میلیون نفر گواهینامه دارند.
سردار مهری افزود: از زمان نصب سامانههای هوشمند ثبت تخلفات شاهد کاهش سوانح رانندگی در جادهها بودیم که در این باره میتوان به کاهش ۱۸ درصدی تصادفات رانندگی در آزادراه تهران ـ قم در سال قبل اشاره کرد.
وی گفت: مدیریت سوانح ترافیکی نیازمند راهبری جدید است و مجموعهای برای هماهنگی کلی میخواهد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا افزود: ۳۲۰۰ نقطه پرحادثه در جادههای کشور داریم که این تعداد قبلا ۸ هزار نقطه بود اما باید کاهش یابد.
سردار مهری بیان کرد: در حال حاضر ۲۱۰هزار کیلومتر جاده برونشهری و ۴۵۰هزار کیلومتر جاده درونشهری داریم که امیدواریم در بودجه سال ۹۶ و برنامه بعدی افزایش اعتبارات جادهها در دستور کار باشد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: ۶ هزار دستگاه دوربین ثبت تخلفات در جادههای کشور نیاز داریم.
ارسال دیدگاه