یادداشت/قاسمی نیا
آنچه که ماندگاری و اثرگذاری یادواره های شهدا را ارتقاء می بخشد
حجت الاسلام قاسمی نیا در یادداشتی، تولید فیلم و چاپ کتاب و هر گونه اثر هنری به مناسبت برگزاری یادواره های شهدا را موجب ماندگاری و رونق بیش از پیش محتوای آن برشمرد.
به گزارش خبرنگار پانا از قم، متن کامل یادداشت حجت الاسلام محمدرضا قاسمی نیا معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قم درباره روش های کیفیت بخشی به یادواره های شهدا چنین است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«یاد شهدا، افتخارات شهدا، عزت شهدا را همه باید نصب العین خودشان قرار بدهند، نگذارید فراموش بشود، شما غفلت کنید، نیروهای انقلاب غفلت کنند، نیروهای مومن غفلت کنند، نفوذی های دشمن از آن طرف وارد می شوند و چیزی هم طلب کار می شوند. من عقیده راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است. بزرگداشت شهدا برای آینده این کشور، حیاتی و ضروری است.»
این سخنان از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای می باشد که امیدواریم با برگذاری مراسم بزرگداشت و یادواره شهدای عزیز فرهنگی و دانش آموز نسبت به تبیین فرهنگ شهادت و ایثار بیش از گذشته برکات و ثمرات بی شماری به ارمغان آورد.
بزرگداشت شهدا، دمیدن روحی تازه در کالبد جامعه است و نسیمی روح افزا در دلها و چشمها و گوشها را نوید می دهد. برگزاری سی امین یادوارده هزار شهید عزیز فرهنگی و دانش آموز استان قم نماد ایثار، ایمان، اعتماد به خداوند، عشق، معنویت و ولایت پذیری می باشد. شهدای فرهنگی و دانش آموز درس حقیقی تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش واقعی و تزکیه قبل از تعلیم را بر پیشانی ایران اسلامی رسم نمودند تا راه و رسمی ماندگار و پایدار باشد و تاریخی همیشه تازه بماند.
از برکات تولد انقلاب اسلامی که نهالش توسط معمار کبیر آن حضرت امام خمینی (ره) برای بیداری جوامع بشری و اسلامی غرس شد تربیت دلاورانی بود که در هشت سال دفاع مقدس درخشیدند و حماسه ها آفریدند و شهدای عزیز آن، قهرمانان دنیا و آخرت می باشند.
شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و به ویژه شهدای فرهنگی و دانش آموز معلمین فرهنگ شهادت و ایثار هستند و در زمره طبیبانی می باشند که با الهام گرفتن از راه و اهداف قیام حضرت امام حسین(ع) و بزرگترین معلم حضرت محمد (ص) با هجرت خود به سوی جبهه ها با بذل خون و جان در راه خداوند، درس حریت و هیهات منا الذله، مردانگی، عدم تبعیت از دشمن، ایثار ، ایمان، توکل به خداوند ، اعتماد به نفس، فداکاری، عاشقی و خدمت گذاری به مردم را به همه دادند و واژه بی همتای معلم را معنا و تفسیر کردند آنان با تاسی به حضرت امیر مومنان علی (ع) با شهادت خود رستگار شدند و با هجرت و جهاد خود بشریت را از جهالت و ضلالت نجات دادند چون از قاب ظاهری کلاس درس و از تن مادی خارج شدند. شهیدان عزیز با پرواز سرخ خود، سبزی استقلال، اقتدار، مقاومت، امنیت و ایستادگی در برابر زورگویان و متجاوزان و استکبار آمریکا را به بار آوردند و از هزاران ره آورد مجاهدت و دفاع مقدس آنان بود و این ما هستیم که باید با جهاد کبیر درسهای آنها را به خوبی بیاموزیم و به آنها عمل کنیم تا راه را گم نکنیم!
برای زنده نگه داشتن راه و نام و یاد شهدای عزیز فرهنگی و دانش آموز و اشاعه فرهنگ ناب شهادت و ایثار شایسته است تا هر سال همزمان با برگزاری یادواره شهدا این برنامه ها اجرا گردد.
برگزاری جشنواره فرهنگی، آموزشی، هنری و ورزشی، ثبت و ضبط خاطرات فرهنگیان ایثارگر و هم کلاسی های دانش آموزان شهید و دانش آموزان شهدای فرهنگی، ثبت خاطرات والدین، خواهران و برادران، فرزندان و همسر شهدا و ایثارگران فرهنگی و دانش آموز، تهیه و تولید فیلم های کوتاه و بلند از زندگی آنان و بازخوانی وصیت نامه شهدا.
رفتار و گفتار شهیدان الگو و سرمشق همه باشد خصوصا برای کسانی که در سمت و پست آنان تکیه دارند مهم تر است، چون مسئولیت بیشتری برعهده دارند.
با دفن شهدای گمنام خصوصا شهدای در سنین نوجوانی و جوانی در مکان مدارس ماندگار که در استانها تعیین شده است، این حرکت هم می تواند خاطرات سرنوشت ساز هشت سال دفاع مقدس و شهدای عزیز و سرافراز را زنده نگه دارد و بر این خاطرات افتخار کنیم.
ارسال دیدگاه