معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کیش:
سامانه احراز هویت ملی گام اول درغنی سازی و فناوری فضای مجازی
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای حضور واقعی در فضای مجازی باید در سه بخش غنی سازی توسط دولت صورت پذیرد گفت: سامانه احراز هویت ملی، نقشه ملی و پیام رسان(مسنجر ) ملی از حرکت هایی است که باید در حوزه غنی سازی فناوری فضای مجازی توسط دولت صورت پذیرد.
به گزارش خبرنگار پانا از هرمزگان، امیر حسین دوایی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درسومین جشنواره تجاری سازی فناوری های پیشرفته با تسلیت شهادت دلیرمردان اتش نشان در حادثه دلخراش پلاسکو با اشاره به اینکه ایده و اختراع بخشی از نوآوری است گفت: موفقیت ایده زمانی به اثبات می رسد که تبدیل به محصول شده و به بازار برسد.
وی افزود: در ۴ سال گذشته شاخص های دسترسی کاربران ایرانی به شبکه های ارتباطی داخلی ۷ تا ۱۰ برابر شده و برای مثال ظرفیت انتقال داده ها از ۴ ترابایت تا چندماه دیگر به ۱۰ ترابایت خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه در حوز ICT فضای حرکتی و یک اکوسیستم با حضور بخش های خصوص و دولتی به ایجاد شده است اظهار کرد: تعدادی از نشریات و دانشگاه ها و بخش های دولتی در این حوزه ورود کرده و اکوسیستمی شکل گرفت که از داخل این اکو سیستم چند شرکت ایجاد شده و فعالیت های موفقی در حوزه فناوری اطلاعات راه اندازی کردند اگر چه ایده ها نوآوری شده نبود اما توانستند از آن ها نوآورانه استفاده کرده و با بهینه سازی از آن ها منافع اقتصادی خوبی کسب کنند.
وی ادامه داد: در این هنگام موضوع خود مختاری دیجیتال یا فضای مجازی مطرح می شود که سه عامل هویت کاربر، محل کاربر و سلیقه کاربربه عنوان داده های مللی فضای مجازی مانند نفت برای ما از اهمیت خاصی برخوردار هستند.
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: اگر ما این داده ها را از دست بدهیم فضای مجازی را خواهیم باخت و تمام کسب و کارهای مبتی برIT در کشور نزول خواهد کرد و قدرت رقابت خود را از دست خواهند داد بنابراین باید این داده ها حفاظت شده وحفاظت این داده ها در دنیای امروز از اهمیت بالا و خاصی برخوردار است.
وی افزود: در این راستا حرکت بعدی دولت که باید انجام داده و کشور در این موارد غنی سازی شود،طراحی سامانه احراز هویت ملی برای تعامل و ارتباطات مردمی به صورت اپراتور که این اپرراتور به مردم اعتماد دهد که می توانند با یکدیگر کار کنند، نقشه ملی که مبتنی بر داده های ملی ایجاد شود و پیام رسان(مسنجر) و موتور جستجوی ملی است.
وی تصریح کرد: کل تکنولوزی IT امروز به سمت پیام رسان است و همه محمل های دیگر یا بین پیام رسان قرار میگرند یا حدف می شوند امروز بسیاری فضای مجازی را با تلگرام می شناسند در حالیکه تلگرام یک اپلی کیشن است و فضای مجازی مبحثی بسیار گسترده را شامل می شود و این مورد نشان از این دارد که پیام رسان جای فضاهای دسترسی دیگر را می گیرد.
دوایی اظهار امیدواری کرد حضور نخبگان و ایده پردازان در این جشنواره موجب شود تا تلاش گران عرصه های علمی به دلیل نبود سرمایه گذار وحامی از فعالیت بازنایستد و به نتیجه نرسد بلکه باید با صبر و تلاش بیشتر در راه کسب نتیجه گام بردارند.
این مقام مسئول در فناوری اطلاعات کشور همچنین گفت: از شرکت های موفق انتظار می رود از توانایی های خود در راستای تولید سرمایه های انسانی موفق بهره گرفته و ایده های جدید ایجاد کنند و سرمایه گذاران نیز باید با استفاده از توانایی مالی خود ایده های جدید ایجاد و از دارایی خود به عنوان پول هوشمند در ایجاد ایده استفاده کنند.
سومین جشنواره دو روزه تجاری سازی فناوری های پیشرفته با حضور مشاور مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات و مجری توسعه شرکت های نوپا، رئیس استاندارد بین المللی آمریکا و استاد دانشکده شیمی کالیفرنیای جنوبی ، دبیر جشنواره، تعدادی از سرمایه گذاران ،جمعی از کارشناسان و متخصصان این حوزه در مرکز همایش های بین المللی خلیج فارس برگزار شد.
ارسال دیدگاه