استاندار آذربایجان شرقی:

برای ۲ سال ذخیره گندم در آذربایجان‌ شرقی داریم

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که در حال حاضر به اندازه دو سال ذخیره گندم در استان داریم، گفت: این در حالی است که در پایان سال ۹۲ ذخیره گندم استان کمتر از ده روز بود و یکی از دغدغه‌های ما در آن ایام این بود که اگر مانعی در جهت واردات گندم ایجاد شود چه جوابی به مردم خواهیم داشت

کد مطلب: ۵۶۶۳۸۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از آذربایجان شرقی، اسماعیل جبارزاده در مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی استان، با قدردانی از همه کسانی که برای سربلندی این بخش تلاش می‌کنند، گفت: کشاورزان، مجاهدان عرصه اقتصاد مقاومتی هستند و بنده به نمایندگی از همه مسوولان استان دست یکایک آنها را می‌بوسم.

وی با بیان این که دولت یازدهم با تمام وجود به تقویت بخش کشاورزی معتقد است، افزود: علی‌رغم محدودیت‌های مالی در بخش‌های مختلف، دولت برای توسعه بخش کشاورزی هیچ محدودیتی قایل نیست.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به وضعیت اسفبار بخش کشاورزی در دولت گذشته اشاره کرد و گفت: این وضعیت ناشی از عدم احساس نیاز مسوولان به توسعه بخش‌های مختلف در اثر وفور درآمدهای نفتی بود، به نحوی که تنها در این استان سهم اعتبارات بخش کشاورزی از اعتبارات استانی از ۱۲ درصد به ۴ درصد رسیده بود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود درآمد ۷۰۰ میلیارد دلاری دولت گذشته از محل فروش نفت، بسیاری از وزارت‌خانه‌ها با بدهی تحویل دولت یازدهم شدند و در بخش‌های مختلف وضعیت مناسبی نداشتیم.

جبارزاده اضافه کرد: با تغییر نگرش دولت، امروز وزارت‌خانه‌های نفت و کشاورزی در امر تولید ثروت برای مردم پیشتاز هستند و این در حالی است که درآمدهای سه سال گذشته دولت یازدهم به اندازه یک سال دولت گذشته هم نیست.

وی اظهار کرد: امروز نه تنها ۷۰ میلیون تن گندم وارد کشور نشده است، بلکه تنها در استان آذربایجان شرقی ۷۰۰ میلیارد تومان برای خرید گندم از کشاورزان پرداخت شده و این به معنی تولید ثروت در این بخش است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که در حال حاضر به اندازه دو سال ذخیره گندم در استان داریم، افزود: این در حالی است که در پایان سال ۹۲ ذخیره گندم استان کمتر از ده روز بود و یکی از دغدغه‌های ما در آن ایام این بود که اگر مانعی در جهت واردات گندم ایجاد شود چه جوابی به مردم خواهیم داشت.

وی گفت: اگر روزی دغدغه کمبود گندم در استان داشتیم امروز در سایه همت و تلاش کشاورزان و مسوولان استان، دغدغه نگهداری گندم خریداری شده را داریم و تمام امکانات استان را بسیج کرده‌ایم تا پاسخگوی این امر باشیم.

جبارزاده با بیان این که برخی از مخالفان دولت، افزایش تولید گندم را به افزایش میزان بارش‌ها یا عوامل دیگر ربط می‌دهند، گفت: کسانی که می‌خواهند مسایل بخش تولید را تحلیل کنند نباید بدون دلیل و مغرضانه زحمات دولت را زیر سوال ببرند.

وی افزود: کشاورزان ما در گذشته هم فعالیت داشتند، اما آن‌چه امروز باعث افزایش تولید محصولات شده است مجموعه عواملی است که دست به دست هم داده و این موفقیت‌ها را رقم زده است.

استاندار آذربایجان شرقی، پهنه‌بندی اراضی، مکانیزه کردن و تغییر الگوهای کشت و آبیاری را از جمله عوامل افزایش تولید محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: میزان کمک‌های دولت یازدهم در این زمینه برابر با همه سال‌های دولت قبل است و این دولت با وجود محدودیت‌های مالی، هیچ‌گاه در خصوص بخش کشاورزی قناعت نکرده است.

وی با اشاره به تولید ۶۰۰ هزار تن گندم در سال جاری توسط کشاورزان استان، گفت: برخلاف سال‌های گذشته، تمام بدهی دولت به کشاورزان در سال جاری تا قبل از پایان آبان ماه تسویه شد که نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به این بخش است.

جبارزاده با بیان این که بخش قابل توجهی از صادرات استان را نیز محصولات کشاورزی تشکیل می‌دهد، گفت: همه این دستاوردها در سایه همت مردم و تلاش مسوولان برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی در این بخش به دست آمده است.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از کارشناسان و متخصصان کشاورزی که با ارایه راهکارهای علمی زمینه افزایش تولید محصولات کشاورزی را در استان فراهم کردند قدردانی کرد و گفت: دولت یازدهم خود را بی‌نیاز از مشورت نمی‌داند و از تمام نظرات علمی و کارشناسی استقبال می‌کند.

در این مراسم از کشاورزان نمونه کشوری و جمعی از فعالان برگزیده بخش کشاورزی استان تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار