جشنواره لباس فراخوان انتخاب توسط جوانان است
خبرگزاری پانا ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس در تالار فخرالدین اسعد گرگانی فراخوان انتخاب پوشش مناسب متناسب با شخصیت ارزشمند جوانان است.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، غلامرضا منتظری اظهار داشت: یکی از اهداف برگزاری این رویداد مهم فرهنگی دعوت از تولیدکنندگان و طراحان برای ارائه پوشش شایسته و منطبق با موازین اسلامی به ویژه برای بانوان است.
وی افزود: تقویت فرهنگ اسلامی - ایرانی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان یکی دیگر از اهداف برگزاری نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس گلستان می باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان امکان دسترسی اقشار مختلف به لباس ها و پوشش های مناسب و شایسته را هدف دیگر این جشنواره و نمایشگاه برشمرد.
منتظری خاطرنشان کرد: جشنواره و نمایشگاه مد و لباس گلستان گامی در مسیر تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص ترویج مدهای شایسته است.
به گفته وی، با برگزاری این جشنواره و نمایشگاه تلاش شده تا از تولیدات بومی و ملی در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب به نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نام گرفته حمایت شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان تاکید کرد: بدون تردید برگزاری چنین جشنواره و نمایشگاهی به عنوان گام نخست برای تحقق چنین اهدافی موثر است.
منتظری با بیان اینکه نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس از ۳ بخش تشکیل شده است، ادامه داد: بخش نخست این برنامه آثار تولید شده متناسب با پوشش اجتماعی بانوان و آقایان با مشارکت تولیدکنندگان استانی و ملی است.
وی افزود: بخش دوم جشنواره و نمایشگاه به فروش لباس های تولید شده با قیمت مناسب و ارزان تر از بازار مصرف اختصاص داشته به گونه ای که علاقمندان و اقشار مختلف مردم به خرید آن رغبت کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان اظهار داشت: بخش سوم نیز شامل نشست های علمی، آموزشی و فرهنگی است.
منتظری تصریح کرد: در این بخش کارگاه های آموزشی، جلسات نقد و بررسی، ارائه مقالات علمی و نشست های فرهنگی و مذهبی با حضور افراد مطرح در سطح کشور تدارک دیده شده اند.
وی ابرازامیدواری کرد که برگزاری چنین رویداد مهم فرهنگی در استان گلستان در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و تقویت پوشش شایسته موثر واقع شود.
ارسال دیدگاه