در گفت‌وگو با پانا مطرح شد؛

5راهبرد برای خانه دارشدن کارکنان شرکت واحد اتوبوسرانی/پاسخ به ابهامات

رئیس هیئت مدیره تعاونی مسکن شرکت واحد اتوبوسرانی 5راهبرد برای خانه دار شدن کارکنان شرکت واحد اتوبوسرانی ارایه کرد.

کد مطلب: ۵۲۶۵۱۶
لینک کوتاه کپی شد

احمد کشاورزیان رئیس هیئت مدیره تعاونی مسکن شرکت واحد اتوبوسرانی در گفتگو با پانا قبل از بیان توضیحات در مورد پروژه های مسکن شرکت واحدگفت: بر خود لازم می دانم از کارکنان محترمی که عضو تعاونی بوده و با صبوری و سعه صدر و علی رغم همه ی مشکلاتی که بر سر راه تکمیل پروژه حادث شده، تعامل شایسته ای با تعاونی داشته اند و با مشایعت‏ های روحی و معنوی ما را در تکمیل پروژه ها یاری کردند، تشکر کنم و به سهم خود از تاخیر به وجود آمده در تحویل برخی واحدها، صمیمیانه از حضور این عزیزان پوزش می طلبم.کشاورزیان در ادامه افزود: در سال ۸۷ مدیرعامل وقت شرکت واحد اتوبوسرانی به دستور شهردار تهران موظف شد؛ طی مدت پنج سال تمامی کارکنان رسمی شرکت واحد که فاقد مسکن هستند را صاحب مسکن نماید. بر همین اساس قطعه زمینی که در مقابل ساختمان مرکزی شرکت واحد اتوبوسرانی وجود داشت جهت ساخت و ساز واحد های مسکونی برای۴۵۰ نفر پرسنل فاقد مسکن در نظر گرفته شد. در آن زمان شهردار وقت تهران ( جناب آقای احمدی‌نژاد) و رئیس وقت شورای اسلامی شهر تهران (جناب آقای دکتر چمران) کلنگ این پروژه را جهت خانه دار شدن کارکنان فاقد مسکن شرکت واحد اتوبوسرانی به زمین زدند. لکن به دلایلی این طرح متوقف و زمین مورد نظر به مبلغ ۷۵ میلیارد تومان فروخته شد و مقرر گردیدمبلغ مذکور در اختیار شرکت واحد قرار گیرد تا از محل اعتبار آن تعداد بیشتری از پرسنل فاقد مسکن صاحبخانه شوند.

در اجرای این امر تعاونی مسکن شرکت واحد به منظورشناسائی واجدین شرایط و ثبت نام اعضاء شکل گرفت.

متعاقب آن مبلغ حاصل از فروش زمین مذکور در اختیار تعاونی مسکن شرکت واحد قرار گرفت و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته و راهبردهای پیش‌بینی شده، به جای ۴۵۰ نفر پرسنل، ۴۷۵۲ نفر پرسنل فاقد مسکن به عبارتی بیش از ۱۰ برابر طرح پیشین در این برنامه ریزی از مزایای مسکن بهره مند شده اند.

وی ادامه داد: شرکت واحد هیچ دخالتی در تعاونی مسکن نداشته و صرفاً شورای مسکن به منظور ابلاغ دستورالعمل های مربوطه جهت اطلاع رسانی به کارکنان و نیز نظارت بر چگونگی اجرای طرح تشکیل شد.

کشاورزیان با تاکید بر اینکه تمامی کارکنان بهره مند شده از تسهیلات، فاقد مسکن بودند گفت: به منظور صحت اظهارات واجدین شرایط، استعلامات لازم از وزارت مسکن و شهرسازی و نیز سازمان ثبت اسناد رسمی اخذ گردید و به کارکنانی که شرایط لازم را احراز نمودند ثبت نام قطعی صورت پذیرفت.

احمد کشاورزیان در ادامه با برشمردن راهکارهایی که در آن زمان برای صاحبخانه شدن کارکنان در نظر گرفته شده بود گفت:"پرداخت نقدی"یکی از روش های بوده که بر اساس آن به کارکنانی که خود پس‌اندازی برای خانه‌دار شدن داشتند، در ازای ارایه مبایعه نامه خرید مسکن و متناسب با سابقه خدمتی شان برات تا سقف ۳۰ میلیون تومان صادر گردید.

وی روش دیگر برای خانه‌دار شدن کارکنان شرکت واحد را خرید پروژه‌های آماده و نیمه آماده عنوان کرد و گفت: در این روش۳ پروژه‌ «سهیل» ، «سپیدار یک» و «شقایق» خریداری شد. در پروژه «سهیل» که در منطقه ۱۹ قرار داشت، ۱۰۲۶ واحد پیش‌بینی شده بود که تاکنون ۸۴۹ نفر این واحدها را دریافت کرده‌اند. دلیل تأخیر این پروژه، مدت قراردادی بود که پیمانکار با شرکت واحد بسته بود و ۲۲ ماه را برای تکمیل آن مشخص کرده بود؛ در حالی که این مدت زمان برای یک پروژه بیش از هزار واحد کافی نبوده اما پیمانکار مربوطه به تعهدات خویش در انجام کار پایبند نبوده و علیرغم اینکه این تعاونی امکان اقامه دعوی در مراجع قضائی داشته لکن به منظور تسریع در روند کار و جلوگیری از ضرر و زیان بابت تاخیر در تحویل واحد ها ، سعی در تعامل با پیمانکار داشته تا هر چه زودتر واحدها تعیین تکلیف شوند.

کشاورزیان با اشاره به تورم موجود در جامعه و به نقل از پیمانکار مربوطه گفت: با وجود اینکه مفاد قرارداد منعقده (متری ۶۸۵ هزار تومان) به لحاظ اقتصادی برای پیمانکار مقرون به صرفه نبوده لکن کما کان موظف به ادامه و تکمیل پروژه بر اساس مفاد قرارداد می باشد.

وی در ادامه خاطر نشان ساخت: در پروژه سپیدار(واقع در فردیس کرج) ۱۷۰ واحد تکمیل و به اعضاء تحویل داده شد. پروژه شقایق (واقع در ورامین) نیز تکمیل و تحویل گردید. در پروژه سهیل (واقع در منطقه ۱۹ تهران) ۱۷۷ واحد باقی مانده است که به دلیل برخی مشکلات و نیز تعویض پیمانکار روند کار به کندی صورت گرفت اما حداکثر تا دو ماه دیگر این ۱۷۷ واحد آماده تحویل می‌شود.

وی در خصوص برخی انتقادها در رابطه با نداشتن آب و برق در این پروژه گفت: گازوئیل توسط پیمانکار تهیه شده و تاکنون ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان بابت تأمین گازوئیل توسط پیمانکار پرداخت شده بود. همچنین برق کارگاهی نیز که هزینه آن توسط پیمانکار پرداخت می‌شود تا تکمیل پروژه تأمین شده و نگرانی در این خصوص وجود ندارد. در دو مجتمع هنوز آسانسور نصب نشده که پیمانکار در حال انجام این کار است.

کشاورزیان با بیان توضیحاتی در خصوص مزیت های عضویت واجدین شرایط در این تعاونی گفت: کارکنان شرکت واحد برای خرید یک خانه ۱۳۰ متری در پروژه «شقایق» ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کرده و باقی را به صورت وام یا کمک بلاعوض پرداخت کرده‌اند. در پروژه «سهیل» برای تملک یک خانه ۹۰ متری در تهران مبلغی بین یک میلیون و ۲۰۰ تا دومیلیون پرداخت کرده ومابقی به صورت وام وکمک بلاعوض بوده است.

او با اشاره به مشکلاتی که در پروژهسپیدار ۲ و ۳ به وجود آمد، گفت: برای این پروژه ۳۰۰ واحد مسکونی تعریف شده بود و قرارداد آن در تاریخ ۳۰/۰۹/۹۲ منعقد گردید. پروژه تاکنون ۴۸ درصد پیشرفت داشته اما پیمانکار به بهانه افزایشتورم نه فقط به تعهدات خود عمل ننموده بلکه در مراجع قضایی نیز اقامه دعوی نمود و خواستار پرداخت ضرر و زیان، فسخ قرارداد و فسخ سند شد که در مرحله بدوی منجر به صدور رای به نفع تعاونی گردید لکن تا اتمام مراحل رسیدگی پرونده و صدور رای قطعی باید منتظر ماند.

کشاورزیان در ادامه سخنانش در مورد آورده کارکنان در پروژه ها اضافه کرد: در پروژه سپیدار ۲ و ۳ ، مبلغی بالغ بر ۶۳ میلیون تومان برای هر واحد هزینه گردیده که ۳۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض، ۳۰ میلیون تومان وام و فقط سه میلیون تومان توسط کارکنان پرداخت شده است.

کشاورزیان، عضویت در سایر تعاونی مسکن‌های مناطق شرکت واحد را راهکاری دیگر برای خانه‌دار شدن کارکنان برشمرد و گفت: به کارکنانی که در این تعاونی عضو بودندمبلغ سه میلیون تومان وام قرض‌الحسنه و مبلغ سه میلیون تومان بلاعوض تعلق گرفت. ویدر ادامه افزود: برای کارکنانی که در پروژه مسکن مهر پرند ثبت‌نام نموده اند نیزمبلغ سه میلیون تومان بلاعوض و سه میلیون تومان وام قرض الحسنه پرداخت گردید که در ابتدای امر۴۰۰ نفر از کارکنان را در برگرفت که با همکاری شرکت واحد، این تعداد به ۷۵۰ نفر رسید.

رییس هیئت مدیره شرکت واحد در یک جمع بندی به اختصار به ارائه آماری در خصوص تعداد کارکنان بهره مند شده از تسهیلات مسکن گفت: در مجموع ۱۹۱۱ نفر به صورت انفرادی، ۱۰۲۶ نفر در پروژه سهیل، ۱۶۴ نفر در پروژه شقایق، ۱۷۰ نفر در پروژه سپیدار۱ و ۲۶۵ نفر درسپیدار ۲ و ۳ برای خانه‌دار شدن ثبت‌نام و به اکثریت اعضا واحدهایشان تحویل داده شد.

کشاورزیان خاطر نشان کرد: کارکنانی که به هر دلیلی در زمان اجرای طرح عضو تعاونی نشده بودند و واجد شرای نیز بوده اند، شناسایی و طی یک لیست به مبادی ذیربط برای تعیین تکلیف ارسال شده است تا کسانی که در این مدت امکان استفاده از تسهیلات مسکن را نداشته‌اند، در صورت احراز شرایط برای آنها تعیین تکلیف شود.

رئیس هیئت مدیره تعاونی مسکن شرکت واحد اتوبوسرانی در پایان با تأکید بر اینکه تمامی کارکنان رسمی و واجد شرایط که در تعاونی عضو شده اند، از این امتیاز برخوردار شده بودند، گفت: حتی برخی از کارکنان که حین ثبت نام پروژه ها از شرکت واحد جدا شده و بعد از اتمام مهلت ثبت نام حکم بازگشت به کار آنها از مراجع قضایی صادر شده، نیز از این امتیاز برخوردار شده‌اند. وی افزود:هر چند بر اساس ضوابط و دستورالعمل مربوطه، حداکثر دو سال برای ثبت‌نام کارکنان در نظر گرفته شده بود و افرادی که در این بازه زمانی ثبت‌نام نکرده بودند را شامل نمی شد، لکن با توجه به احکام صادره از سوی مراجع قضایی و به جهت مساعدت با ایشان، تمامی این کارکنان امکان ثبت‌نام برایشان فراهم شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار