سال گذشته 250 میلیارد ریال تجهیزات مخابراتی سرقت شد
معاون عملیات فنی و تجاری شرکت مخابرات ایران گفت: سال گذشته 250 میلیارد ریال تجهیزات مخابراتی به سرقت رفت.
به گزارش پانا از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، علی کارگزار روز سه شنبه درجلسه پیشگیری از سرقت تجهیزات مخابراتی با حضورفرماندهان ارشد نیروی انتظامی و جمعی از مدیران حراست این شرکت با تاکید بر این که سرقت تجهیزات مخابراتی در سال ۱۳۹۴ خسارت ۲۵۰ میلیارد ریالی به شرکت مخابرات ایران تحمیل کرده،افزود: شرکت مخابرات یک شبکه گسترده است که در معرض تهدید و سرقت قرار دارد.
وی مخابرات را یکی از سازمان های بسترساز امنیت دانست زیرا که نقطه تماس هر خانواده با هم و با کل جامعه محسوب میشود که نقش مهمی درافزایش احساس امنیت در جامعه دارد.
کارگزار احساس امنیت را از خود امنیت مهمتر ارزیابی کرد و یادآور شد، قطع ارتباط در روستاها، حاشیه شهرها و جاده ها به دلیل سرقت تجهیزات مخابراتی، آسیب های زیادی را به جامعه تحمیل می کند و احساس امنیت را به حداقل می رساند که باید با هم اندیشی، این آسیب ها را کاهش داد.
وحیدامینی مدیرکل حراست شرکت مخابرات ایران نیز در این جلسه، با بیان این که شرکت مخابرات یک شرکت خدماتی و تجاری است که در سبد هزینه مردم سهم دارد، گفت: مخابرات در زمینه امنیت اثرگذار است.
وی با تاکید بر این که شرکت مخابرات ایران زیرساخت ارتباطی سایر اپراتورها را فراهم می کند، افزود: اگر آسیبی به تجهیزات این شرکت وارد شود، سایر اپراتورها نیز زیان خواهند دید.
مدیرکل حراست شرکت مخابرات ایران به نقش بازدارندگی حراست در این باره اشاره کرد و از نیروی انتظامی خواست تا در پیشگیری از سرقت تجهیزات مخابراتی ، شرکت مخابرات ایران را یاری رساند.
وی با ارایه گزارشی از سرقت تجهیزات مخابراتی در چهار سال گذشته، یادآورشد: در سه ماهه نخست امسال ۶۰میلیارد ریال، در سال ۱۳۹۴، ۲۵۱ میلیارد ریال، در سال ۱۳۹۳، ۱۸۱ میلیارد ریال و در سال ۱۳۹۲، ۲۳۰ میلیارد ریال، از طریق سرقت تجهیزات مخابراتی،خسارت به شرکت مخابرات ایران تحمیل شده است.
سرهنگ رضا موذن معاون پیشگیری از سرقت اداره آگاهی نیزدر این جلسه به توجه ویژه پلیس به سرقت هایی که تاثیر روحی و روانی بالایی دارد اشاره کرد و گفت: پلیس آگاهی همواره تعامل مناسبی با مجموعه مخابرات ایران دارد و میکوشد تا سرقت تجهیزات مخابراتی و خسارتی را که از این طریق به مخابرات وارد می شود، به حداقل برساند.
قانونگذار برای جرم انگاری این جرایم، در کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۱ آورده است: هر کس در وسایل و تاسیسات مورد استفاده عمومی از قبیل … پست و تلگراف و تلفن و مراکز فرکانس و ماکرو ویو (مخابرات) … و متعلقات مربوط به آنها اعم از … انتقال نیرو و مخابرات ( کابل های هوای یا زمینی یا نوری) … که به هزینه یا سرمایه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش غیردولتی یا توسط بخش خصوصی برای استفاه عمومی ایجاد شده … مرتکب تخریب یا ایجاد حریق یا از کار انداختن یا هر نوع خرابکاری دیگر شود بدون آنکه منظور او اخلال در نظم و امنیت عمومی باشد به حبس از سه ماه تا ۱۰ سال محکوم خواهد شد.
در تبصره یک این ماده آمده در صورتی که اعمال مذکور برای اخلال در نظم و امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی باشد، مجازات محارب را خواهد داشت و تبصره ۲ می گوید مجازات شروع به جرائم فوق یک تا سه سال حبس است.
ارسال دیدگاه