توسعه انرژی های نو در استان مرکزی باید در اولویت قرار گیرد

نماینده مردم اراک،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه انرژی های نو در استان مرکزی باید در اولویت قرار گیرد.

کد مطلب: ۵۱۱۷۰۲
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، سید مهدی مقدسی در نشست هم اندیشی با مدیران ارشد شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی باب یان این مطلب افزود: استفاده از شیوه های نوین در حوزه برق به دلیل بالا بودن رشد تکنولوژی ضرورتی اجتناب ناپذیر است که امیدواریم در استان نیز این رویکرد تقویت شود.

وی با تقدیر از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان در ارائه خدمات مطلوب به مشترکین اظهار داشت: در حوزه استفاده از ظرفیت انرژی های نو کارهای خوبی در استان صورت گرفته است اما باتوجه به آلودگی هوای شهرستان اراک و پتانسیل ها و ظرفیت های استان مرکزی باید در این راستا اقدامات بیشتری صورت پذیرد.

مقدسی ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی توانسته است از ظرفیت های دانشگاهی به خوبی استفاده کند که این اقدام بسیار شایسته ای است زیرا ارتباط دانشگاه و صنعت موجبات پیشرفت ایران اسلامی را مهیا می سازد.

وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی راهبردی است که مقام معظم رهبری از آن به عنوان مسیر دستیابی به اقتصاد پررونق، شکوفا و مبتنی بر توانمندی های داخلی و ظرفیت های درونی کشور دانسته اند که در این راستا مردم و مسوولین باید با تمام توان و ظرفیت تلاش کنند.

مقدسی تصریح کرد: برای تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به مردم و جلوگیری از سرگردانی آنها در مدیریت هماهنگ شهری، تعامل بیشتر بین دستگاه های خدمات رسان ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست تامین برق پایدار، باکیفیت و اقتصادی به صورت هوشمند و غیرحضوری را از برنامه‌ها و چشم‌اندازهای این شرکت برشمرد.

مهندس محمد اله داد افزود: افزایش بهره‌وری انرژی، کاهش تلفات شبکه و مدیریت مصرف برق از جمله برنامه‌های شرکت در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری است.

وی خاطرنشان کرد: محدود بودن منابع انرژی فسیلی و مشکلات ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای، توجه بیش از پیش به انرژی های تجدیدپذیر را برای همگان آشکار نموده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اضافه کرد: اقدام شاخص در حوزه انرژی های نو، احداث نخستین و بزرگترین نیروگاه خورشیدی (یک مگاواتی) کشور دراراک و نصب با ۲۳۷ کیلووات مولد فتوولتاییک در نقاط مختلف استان و ۳۳۰ کیلو وات نیروگاه برق آبی بوده است.

مهندس اله داد ابراز داشت: با توجه به کمبود نقدینگی صنعت برق، تامین برق پایدار منوط به پرداخت به موقع صورتحساب مشترکین است که مطالبات این شرکت از مشترکان۱۲۰۰میلیارد ریال می باشد.

امضای تفاهم نامه همکاری با سایردستگاه ها با مدیریت استانداری و تشکیل جلسات بین دستگاهی از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

نماینده مردم اراک،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از بخش های خدمات غیرحضوری(۱۲۱) و مرکز GIS شرکت توزیع برق بازدید کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار