جشنواره فرهنگی ورزشی حماسه فتح خرمشهر در گناوه برگزار شد

جشنواره فرهنگی ورزشی درگناوه به مناسبت سالروز حماسه فتح خرمشهر وهفته جوان درسالن ورزشی حوادث این شهرستان برگزارشد .

کد مطلب: ۴۹۹۱۳۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از گناوه ، دراین جشنواره که ۲۰۰ ورزشکار نونهال ونوجوان وخانواده های آنان حضور داشتند، برنامه های فرهنگی و ورزشی شامل رقابتهای طناب کشی، پرتاب توپ، طناب زنی، ژیمناستیک، حرکات نمایشی ایروبیک و سرود و موسیقی اجرا شد.
رحمان عمادی رئیس اداره ورزش وجوانان گناوه دراین آیین گفت: با برنامه ریزیهای بعمل آمده در سال جاری تلاش داریم با برپایی جشنواره های متعدد شور ونشاط و هیجان را در بین جوانان ایجاد کنیم.
در این آیین که به همت هیات ورزش های همگانی و اداره ورزش وجوانان و امور ورزش بانوان گناوه و هیئت روستایی و بازهای بومی و محلی برگزارشد، از ورزشکاران مقام آور رشته ژیمناستیک شهرستان گناوه در المیپاد ورزشی استان بوشهر و برترینهای رقابتهای این جشنواره تجلیل و جوایزی به آنان اهداشد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار