افتتاحیه سی و چهارمین دوره مسابقات فرهنگی دانش آموزان استان اصفها ن
افتتاحیه سی و چهارمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان استان اصفهان با حضور معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان برگزارشد .
به گزارش خبرنگار پانا ،افتتاحیه سی و چهارمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان استان اصفهان با حضور معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل، کارشناسان نواحی و مناطق، رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل و جمعی از دانش آموزان برگزیده به همت اداره فرهنگی هنری اداره کل در کانون فرهنگی تربیتی امام خمینی (ره) برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: یکی از درخواستهای ما این است که دورههای توانمندسازی و ضمن خدمت مربیان به شکل منظمی برگزار شود تا سطح مسابقات ارتقاء پیدا کند.
محمد اسماعیل زاده در مراسم افتتاحیه سی و چهارمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانشآموزان استان اصفهان با حضور معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: این رویداد فرهنگی و هنری از ۵ اریبهشت ماه در کانون حضرت امام خمینی (ره) با حضور بیش از ۳ هزار نفر از دانشآموزان دختر آغاز شد و روز گذشته اولین مرحله مسابقات در بخش دختران را به پایان رساندیم.
وی با اشاره به اینکه امروز با حضور گرم دانشآموزان رشته سرود، مشاعره و رشته تحقیق شروع شده است و تا قبل از چهارشنبه به کار خود پایان میدهد، بیان کرد: به زودی شاهد تجلیل از رتبه های برتر دانشآموزان خواهیم بود.
رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان کرد: روز اول این مسابقات در بخش پسران را با دانشآموزان رشته سرود، مطالعه و تحقیق و مشاعره آغاز میکنیم.
وی با اشاره به هدف از برگزاری این مسابقات گفت: مسابقات فرهنگی و هنری، بهانه و وسیلهای برای اهداف متعالی و بلندتر خواهد بود چرا که زمینه ساز دوستی ها، انجام کارهای گروهی، حضور در نمایشگاهها و همچنین شرکت در نماز جماعت بین دانشآموزان هنرمند میشود.
اسماعیل زاده با ارائه طرح این سوال که یک هنرمند چگونه به مقام رفیع میرسد؟ گفت: در پاسخ به این سوال باید گفت رسیدن هنرمند به مقام بلند به این دلیل است که اولا استعدادها و مواهبی که خداوند در وجود او قرار داده است را با خوب دیدن، خوب شنیدن، خوب نگاه کردن و خوب خواندن کتابها به معنای عام شکوفا میکند.
وی در ادامه اظهاراتش به تفاوت بین یک هنرمند با کسانی که از هنر بیبهره هستند، افزود: هنرمندان با نگاه ظریف و هنرمندانه خود از همه چیز لذت میبرند و از درون آرامش پیدا میکنند و سپس به خلق و ابداع آثار هنری خود میپردازند.
رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بهترین سوژههای هنری برای خلق آثار هنری، در تاریخ و تمدن و طبیعت ما نهفته است.
وی با بیان اینکه کسی که هنری ندارد، خریداری هم ندارند، گفت: هنرمندی که اقدام به خلق آثار هنری و آفرینش میکند و دارای مکتب، سبک و روش هنری است، بدون شک هنری وی ماندگار خواهد شد.
اسماعیل زاده ادامه داد: مسابقات فرهنگی و هنری در ۴ مرحله برگزار میشود که در مرحله آموزشگاهی با حضور۲۴۱ هزار نفر از ابتدای آبان ماه آغاز شد که با تلاش مربیان و همکاران در ۴۰ منطقه آموزش و پرورش بیش از ۴۱ هزار نفر از دانشآموزان به مرحله حضوری و غیرحضوری مسابقات استانی راه پیدا کردند.
وی با اشاره به مطلب فوق ادامه داد: در طول ۹ روز، بیش از ۵ هزار نفر از دانشآموزان در رشتههای مختلف به رقابت میپردازند و هماکنون ۷۲ رشته فرهنگی هنری وجود دارد.
رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان عنوان کرد: افتخار میکنیم به دانشآموزانی که در سال گذشته ۹۱ رتبه کشوری را برای ما کسب کردند.
وی تصریح کرد: در سال گذشته بر روی ۳ برنامه به عنوان برنامههای اداره فرهنگی هنری کارهای زیادی انجام شد که بخشی از آن محقق شد.
اسماعیل زاده ادامه داد: متاسفانه طی سال های گذشته شرکت در رشتههای گروهی مسابقات کمرنگ شده است که نیازمند همت شما را به منظور تشکیل گروه سرود است.
وی بیان کرد: هماکنون علاقه مند هستیم که همه دانشآموزان در قالب انجمنها در طول سال تحصیلی در کانونها فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه در طول دو سال گذشته چراغ گروه همسرایان و گروه کرال امور تربیتی در اصفهان خاموش بوده است، افزود: خوشبختانه در سال جاری ۴ گروه شرکت خواهند کرد که با این اوصاف باز انتظار داریم با کمک شما و ورود معلمان فنی سرود اقدام به تقویت گروه سرود کنیم.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که متاسفانه آنطور که باید و شاید در آن موفق نبودهایم، راهاندازی کانونهای تخصصی فرهنگ و هنر در محل کانونهای فرهنگی و تربیتی بود
ارسال دیدگاه