همگام با شهدای لاله گون امور تربیتی/۹۷

شهید سعیدی؛ خار چشم گروهک های ضد انقلاب

روز امور تربیتی فرصت خوبی است برای معرفی شهدای این حوزه فرهنگی که با تقدیم خون خود، دانش آموزان را در عمل و نه در قالب حرف و کلام با آرمان های انقلاب آشنا کردند. شهید سعیدی از جمله این شهدا به شمار می رود

کد مطلب: ۴۸۳۹۶۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، نهاد امور تربیتی به عنوان نهادی برای حراست از مرزهای اعتقادی و حفظ دستاوردها و تبیین ارزشهای انقلاب در مدارس در طی هشت سال جنگ تحمیلی با تقدیم ۴۱۱ شهید، بار دیگر نشان داد که رسالتی بزرگ در عرصه آموزش و به ویژه پرورش روح انسانی برعهده دارد. از این رو روز ۸ اسفند به همت والای شهیدان رجایی و با هنر در سال ۵۷ به عنوان نهاد امور تربیتی در وزارت آموزش وپرورش رسمیت یافت و به نام روز امور تربیتی مورد تقدیر قرار می گیرد تا از شهدای این عرصه و نیز فعالان حوزه امور پرورشی و تربیت تقدیر به عمل آید.

روز امور تربیتی فرصت خوبی است برای معرفی شهدای این حوزه فرهنگی که با تقدیم خون خود، دانش آموزان را در عمل و نه در قالب حرف و کلام با آرمان های انقلاب آشنا کردند. در واقع بزرگداشت امروز از شهدای امورتربیتی نشانگر توجه ویژه به مقام شامخ همه ی شهدا به ویژه ۵ هزار شهید آموزش وپرورش وخاصه ۴۱۰ شهید امورتربیتی کشور عزیزمان ایران است.
در همین راستا، خبرگزاری پانا درصدد است با معرفی ابعاد شخصیتی شهدای امور تربیتی، آن ها را بیش از گذشته در قالب الگوهای رفتاری والا به دانش آموزان معرفی کند.
زندگی نامه شهید عبدالرحمن سعیدی
شهید عبدالرحمن سعیدی محصل در سال ۷/۷/۱۳۳۴ در شهر مرحمت آباد دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در میاندوآب گذراند. شهید دارای ۲ خواهر و ۳ برادر بودند که ایشان دومین فرزند خانواده بود. ایشان در سال ۵۶ وارد آموزش و پرورش شدند و به خاطر علاقه زیاد خویش در آموزشگاه‌های روستای بوکان مشغول به خدمت شدند. در طول خدمت ۴ سال خود همواره فردی سخت کوش و جدی بود. با شروع جنگ تحمیلی به فرمان امام خمینی(ره) لبیک گفته و عازم جبهه‌های حق علیه باطل شد و سرانجام در سال ۱۳۶۰ به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
خاطرات
خشم و نفرت گروهک‌های ضد انقلاب
راوی: محمد قسیم سعیدی محصل(برادر شهید)
شهید در همه حال علاوه بر رسیدگی به شغل خودش با بسیج سپاه شهرستان شهرستان همکاری می‌کرد. حضور وی در جبهه‌های تعلیم وتربیت و جهاد مقاومت همواره موجب خشم و نفرت گروهک‌های ضد انقلاب بود که سرانجام در سال ۱۳۶۰ ایشان توسط گروهک کومله ودموکرات ترور و به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار