فراخوان چهارمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانش آموزی مدرسه منتشر شد
چهارمین جشنواره فیلم کوتاه دانشآموزی مدرسه برگزار می شود. بنا بر این گزارش دانش آموزان سراسر کشور در همه مقاطع تحصیلی میتوانند برای شرکت در جشنواره آثار خود را از 11ام اسفندماه جاری لغایت 31 اردیبهشت سال آینده در سایت جشنواره به نشانی www.honaroma.ir آپلود نمایند.
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ چهارمین جشنواره فیلم کوتاه دانشآموزی مدرسه برگزار می شود. بنا بر این گزارش دانش آموزان سراسر کشور در همه مقاطع تحصیلی میتوانند برای شرکت در جشنواره آثار خود را از ۱۱ام اسفندماه جاری لغایت ۳۱ اردیبهشت سال آینده در سایت جشنواره به نشانی www.honaroma.ir آپلود نمایند.
بنا بر اعلام دبیرخانه دائمی جشنواره دانشآموزی مدرسه، موارد زیر از اهداف این جشنواره اعلام شده است:
- استعدادیابی در زمینه هنر در راستای طرح شهاب آموزش و پرورش
-اجرای رویکرد اصلی آموزش و پرورش مبنی بر ارتقای شایستگیهای افراد
-افزایش علاقه مندی به هنر به عنوان بهترین ابزار برای محتوای مفید و متعهد
- ایجاد زمینه برای بروز استعدادهای هنری دانش آموزان به ویژه در هنرهای نمایشی
-تربیت نیروهای خلاق و ماهر و نوآور هنری
-شبکه سازی مستعدین هنر، در حوزههای تخصصی هنری، حول فعالیتهای نخبگانی به منظور همافزایی و همگرایی، تقویت همکاری، اشتراک دانش و اطلاعات و انجام کارهای مشترک
آموزش مجازی و از راه دور فیلم سازی با هدف رقابت عادلانه تمام مستعدین هنر سراسر کشور، داوری آثار توسط هنرمندان نخبه، داوری مردمی مبتنی بر جمع سپاری، امکان پخش فیلم های دانش آموزان در سطح گسترده در کشور، معرفی برگزیدگان جشنواره به جشنواره های مطرح در کشور و حضور برگزیدگان در دوره های آموزشی ویژه پس از پایان جشنواره، با همکاری مراکز فعال در حوزه هنرهای نمایشی و سینمایی (باشگاه فیلم سوره و سفیرفیلم) از اصلیترین تفاوتهای این جشنواره یا نمونههای مشابه است.
در سومین دوره این جشنواره ۶۶۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید که از این بین ۲۰۸ اثر در بخش داستانی، ۱۶۲ اثر در بخش انیمیشن، ۹۴ اثر در بخش مستند و ۱۲۵ اثر در بخش علمی به این جشنواره رسیده است. اختتامیه دوره سوم در تاریخ ۱۷مهرماه برگزار گردید. هادی مقدم دوست در بخش فیلم های داستانی، محمد شکیبانیا در بخش فیلم های مستند، هادی محمدیان در بخش انیمیشن و علی عبدالعالی هیأت داوران سومین جشنواره فیلم مدرسه را تشکیل می دادند که با حضور در مراسم اختتامیه جوایز برگزیدگان را در بخشهای مختلف اهدا کردند. به غیر از داوران جشنواره همچنین برخی از هنرمندان از جمله مهدی حسینی وند تدوینگر، مجتبی راعی کارگردان، علی فریدونی عکاس دفاع مقدس نیز در برنامه حضور داشتند.
مهندس سجادی نیری دبیر ستاد فناوری های نرم و هویت ساز، محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری، محمد حمزه زاده قائم مقام حوزه هنری، محمدرضا شفاه مدیر باشگاه فیلم سوره، دکترحسین شجاعی رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان، مهندس مهدی نوید ادهم دبیرکل شورایعالی آموزش و پرورش، محمد نستوه معاون پرورش مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان، احمد عابدینی معاون دبیرکل شورایعالی آموزش و پرورش، رضا نقیان معاون مرکز سنجش آموزش و پرورش، رضا گلشن مدیر پژوهش و طرح برنامه مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان، حازم فریپور رئیس شرکت فن آموز و محمدصادق باطنی معاون آموزش و پژوهش موسسه سفیرفیلم از دیگر حاضران در این مراسم بودند.
بنا بر اعلام دبیرخانه، چهارمین جشنواره فیلم کوتاه مدرسه در ۵ بخش زیر برگزار خواهد شد:
- داستانی: فیلم کوتاه داستانی، فیلمی است که داستان و هدفی دارد و موضوعی را روایت می کند.
- انیمیشن: انیمیشن کوتاه، فیلمی است که با دوربین عکاسی به صورت استاپ موشن یا سل انیمیشن یا فلیپ بوک یا دیگر روش ها یا به صورت رایانه ای به صورت دو بعدی یا سه بعدی ساخته شود.
-مستند: مستند کوتاه، فیلمی است که بازیگری به صورت خاص ندارد و اتفاق واقعی و حقیقی را به شیوه ای زیبا و هنری روایت می کند. مشاهده یا توضیحی از یک رشته هنری یا شغلی جذاب، روایت زندگی یک نفر، مشکلات مدرسه یا محله، موفقیت های دوستان تان، پیگیری ها و گزارش های دانش آموزی از اتفاقات مدرسه و... همه می توانند موضوعات مناسبی برای ساخت مستند کوتاه باشند.
-علمی و آموزشی: فیلم کوتاه علمی، فیلمی است که یک پدیده علمی را ثبت می کند یا اتفاقی را به صورت علمی روایت می کند. این اتفاق می تواند یک رصد نجومی، یک آزمایش فیزیکی یا شیمیایی، یک تشریح یا فرآیند زیستی، یک مشاهده زیبا از طبیعت و... باشد. مهم علمی بودن این فیلم کوتاه است. در قسمت فیلم های آموزشی هم دانش آموزان می توانند تمام دروس خود را به صورت یک فیلم در بیاورند و به نوعی آموزش درس خود را انجام دهند.
- تیزر تبلیغاتی (برند ایرانی): فیلم نیزر تبلیغاتی، فیلمی است که در آن دانش آموزان از یک برند ایرانی فیلم تبلیغاتی خواهندساخت. دانش آموزان حتما باید یک برند ایرانی انتخاب کنند.
لازم به ذکر است که انواع موضوعات برای بخش داستانی و انیمیشن قابل قبول بوده و در واقع موضوع جشنواره آزاد است. موضوعات زیر به عنوان پیشنهاد از سمت دبیرخانه جشنواره بیان شده است: اخلاق خوب، امید، تلاش، دوستی، صداقت، موفقیت، نماز، نظم و ترتیب، بهداشت صرفه جویی، سبک زندگی، عدالت، صدقه، فضای مجازی و... .
شرکتکنندگان می توانند به صورت فردی یا گروهی در این جشنواره شرکت کنند. شرکت و همکاری در دو یا چند فیلم و همچنین شرکت در همه بخشهای جشنواره به هر تعداد آزاد است. حداقل زمان فیلم ها ۱دقیقه و حداکثر زمان ۱۰دقیقه است. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت جشنواره به شکل دقیقتر از قوانین مطلع شوند.
دانش آموزان می توانند برای ارسال آثار خود با مراجعه به سایت www.honaroma.ir گزینه «به ما بپیوندید» را انتخاب کنند. ابتدا در قسمت ثبت نام، شماره موبایل خود را وارد نمایند و منتظر باشند تا پیامک تائید و رمز عبور برایشان ارسال گردد. پس از رسیدن رمز، در قسمت ورود به سایت شماره موبایل و رمزی که برایشان ارسال شده را وارد نمایند. سپس از همان گزینه «به ما بپیوندید»، گزینه آپلود فیلم را زده و در آن قسمت فیلم خود را آپلود نمایید. دانش آموزان باید دقت کافی در انتخاب بخش مربوط به فیلمشان و هم چنین اطلاعاتی که از آنها خواسته می شود، داشته باشند.
«جشنواره فیلم کوتاه دانش آموزی مدرسه» با هدف کشف استعدادهای هنری دانش آموزان سراسر کشور از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده است و امسال نیز چهارمین دوره این جشنواره برگزار میشود.
گفتنی است این جشنواره توسط موسسه هنروما و با همکاری ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز همکاری های ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم شناختی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان، حوزه هنری، باشگاه فیلم سوره، آپارات، شبکه پویا، سفیرفیلم، مدرسه هنر و رسانه آئینه، کیومری و موسسه فرهنگی سیدالشهدا برگزار می شود.
ارسال دیدگاه