تولید اولین نوشیدنی انرژیزا از زعفران توسط مخترع تربت جامی
مخترع تربت جامی اولین نوشیدنی انرژی زای ارگانیک از زعفران را تولید کرد.
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، احسان لطفی، مخترع این نوشیدنی اظهارداشت: مراحل تحقیقات این اختراع پس از عید سال ۹۳ با همکاری دکتررضایی، عضو هیأت علمی و دکترحسینی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام آغاز شد.
وی در خصوص مزایای ویژه این نوشیدنی بیان کرد: کافئین ندارد و یکی از امتیازات مهم اختراعمان همین مطلب است؛ چراکه کافئین اعتیادآور است و مضرات بسیاری دارد؛ همچنین به دلیل آن که از مشتقات زعفران استفاده نشده، ارگانیک است.
لطفی با بیان این مطلب که این اختراع با هدف تعدیل کردن وضعیت نوشیدنیهای کافئیندار و کوتاه کردن دست برندهایی همچون کوکاکولا، پپسی و هایپ صورت گرفته است، عنوان کرد: آماده همکاری با سرمایهگذاران هستیم
ارسال دیدگاه