با حضورمعاون ارتباطات بین الملل دفترمقام معظم رهبری(مدظله العالی)صورت
برگزاری نشست بصیرت و روشنگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) گفت :استراتژی ایران اسلامی در دنیای امروز بازدارندگیِ فعال است، نه پذیرای تسلیم هستیم و نه به استقبال تحریم و جنگ می رویم.
به گزارش پاناازشهرستانهای استان تهران و به نقل ازاداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر،همزمان با فرارسیدن روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ، با برگزاری نشست "بصیرت و روشنگری"، میزبان آیت الله دکتر محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری بود.
رئیس، اعضای هیئت رئیسه، کارکنان و دانشجویان واحد اسلامشهر با حضور پرشور در آیین بزرگداشت حماسه ۹دی، بار دیگر با آرمانهای امام راحل (ره) و انقلاب تجدید بیعت کرده، و سندِ اسلام خواهی و ولایتمداری خود را امضا نمودند.
آیت الله دکتر محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در این نشست، ضمن تبریک ایام خجسته میلاد حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)، حضرت امام جعفر صادق (ع)، هفته وحدت و نیز بزرگداشت حماسه نهم دیماه، از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و بویژه رئیس واحد اسلامشهر و نیز مسئولین بسیج دانشجویی و مدیریت امور فرهنگی در برگزاری این نشست روشنگری تقدیر کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ابتدای سخنان خود، با اشاره به جمعیت یک میلیارد و هفتصد میلیون نفری مسلمانان جهان؛ از ویژگیهای برجسته این دین سخن گفته و آن را پرطرفدارترین دینِ جهان قلمداد کرد.
وی در ادامه، با اشاره به وضعیتِ ویژه جغرافیایی منطقه جهان اسلام، به ویژگیهای منحصر به فرد و خاص منطقه خاورمیانه آن را مهمترین منطقه در جهان برشمرد که جهان غرب و بویژه آمریکا تلاش بسیاری جهت تسلط بر آن در راستای تسلط بر کل جهان دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به ظرفیت بالای اقتصادی این منطقه از جهان و منابع غنی نفت و گاز منطقه خاورمیانه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: علاوه بر این ثروت های عظیم اقتصادی؛ آنچه که این منطقه را از سایر مناطق جهان متمایز می سازد، همانا برخورداری جهان اسلام از جوانان مصمم، با انگیزه، متعهد و دانشمند است.
نماینده سابق مقام معظم رهبری (مدظله العالی)در دانشگاهها، جوانان مصمم، پرتلاش و دیندار مسلمان را ارزشمندترین ثروت امت اسلامی دانست ،که در برهه های مختلف، نمودِ کاملِ تعهد و تخصص درکنار دینداری را به منصه ظهور رسانده و حماسه ها آفریدند.
عضو هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود، جهان را به ۲ اردوگاه کوثر یا مقاومت، در مقابل تکاثر یا سلطه تقسیم بندی کرده و به توصیف و تشریح مؤلفه های هریک پرداخت.
وی منطقِ اردوگاه کوثر را منطبق بر عدالت، عقلانیت، وحدت و ... برشمرد و خاطرنشان کرد: در مقابل اردوگاه تکاثر با منطق جبر و زورگویی، چپاول، اختلاف افکنی، تحریم و ... فعالیت می کند.
دکتر قمی با اشاره به تحولات اخیر منطقه از شکست های پی در پی اردوگاه سلطه در مقابل اردوگاه مقاومت سخن گفت و خاطرنشان کرد: شکست های آمریکا در پرونده های منطقه ای، همچون کشورهای افغانستان، عراق، سوریه و ... نمونه بارز این شکست هاست.
وی با بیان این نکته که امروز اردوگاه آمریکا به شدت در حال تضعیف و درمقابلِ آن اردوگاه جبهه مقاومت در حال رشد و پیشرفت است؛ گفت: این ایستادگی، و عزم و اراده والای مردم و بویژه جوانان مسلمان و متعهد است که جبهه مقاومت را با سرعتی غیرقابل تصور به جلو می راند.
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)با اشاره به منویات مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، استراتژی ایران را در دنیای امروز، "بازدارندگیِ فعال" خواند و افزود: استراتژی ما تحت فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) این است که در مقابل هیچ گونه زورگویی تسلیم نمی شویم، و درعین حال به استقبال هیچ گونه تحریم و جنگ نیز نمی رویم.
وی افزایش توان دفاعی، توان علمی و فنآوری، حفظ وحدت کشور، شفافیت در انقلابی و ضد انقلاب، افزایش بصیرت جامعه، اقتصاد مقاومتی، تقویت رهبری، ولایتمداری و ... را مهمترین مؤلفه های راهبرد جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به استراتژیِ بازدارندگی فعال برشمرد و از حاضرین خواست تا با آگاهی و بصیرت در این زمینه هوشیارانه عمل نمایند.
سخنران ویژه نشست بصیرت و روشنگری واحد اسلامشهر در ادامه با اشاره به ویژگیهای منحصر به فرد رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)؛ از تدابیر ویژه ایشان در برهه های مختلف درمقابل دسیسه های دشمنان انقلاب و اسلام سخن گفت و ابراز امیدواری کرد: این امر برای تمام جهانیان مشهود بوده؛ به نحوی که پوتین رئیس جمهور روسیه نیز در سفر اخیر خود به ایران؛ به این نکته اذعان داشتند که رهبری ایران؛ یک سیاستمدار باتجربه و محبوب است که دارای بینش راهبردی در مسایل کشور، منطقه و بین المللی بوده و دارای استراتژیهای موفق عملکردی است.
وی با بزرگداشت حماسه ملتِ با بصیرت و ولایت مدار ایران در جریان فتنه دشمن که با لبیک گویی به فرمان ولیِ خود در برابر هر دسیسه ای همواره بیدار بوده و ایستادگی می کنند، گفت: باید دانست اگر امروز ایران اسلامی توانسته کشوری امن در منطقه باشد، این امر مرهون بصیرتِ والای مردمِ ولایتمدار و انقلابی ایران، و نیز بهره گیری از رهنمودهای رهبری بزرگ و ژرف اندیشی است که همواره فتنه دشمنان را برملا کرده است.
عضو هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی مراحل انتقاد را شامل: انتقاد به عملکرد ، انتقاد به ساختار و زیر سوال بردن آن و انتقاد به مبانی نظری و ایدئولوژی برشمرد و با بیان این مطلب که ،آنچه در جریان فتنه ۸۸ رخ داد بحث انتقاد به انتخابات نبود، بلکه جریانی بود که با یک ستاد فرماندهی از خارج از کشور، با استفاده از فضای انتخابات، بر علیه مقدسات، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ... شعار داده و مسئله اصلی هدف قرار دادنِ وحدت و پایه های فکری و ایدئولوژیک نظام بود، هشدار داد،مواظب باشیم که نقدِ به عملکرد، نقدِ به مبانی نظری را نشانه نرود،چراکه این هدفِ دشمنان اسلام و انقلاب است.
وی انقلاب را طیف و جریانی دانست که باور به امام، انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، قانون اساسی و... دارد و با تاکید بر این مطلب که انقلاب متعلق به یک گروه خاص نیست، خاطرنشان کرد: بایستی نگاهمان به مسائل، نگاهِ جبهه ای باشد و نه جزیره ای؛ در کلان مسائل را دیده و حل کنیم، خودمان را گرفتار اسم های احزاب و گروه های سیاسی نکنیم، چراکه معیار اصلی انقلاب است، وظیفه ما این است که دراین خصوص شفاف عمل نماییم.
محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ،نیز در این نشست ضمن تقدیر از حضور ارزشمند آیت الله دکتر محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جمع دانشگاهیان واحد اسلامشهر، ابراز امیدواری کرد، با بهره گیری از آموزه های این جلسات، بر بصیرت خود افزوده و بیاموزیم که چگونه تهدیدها را به فرصت بدل نماییم، چراکه دین نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص)، دین محبت و دوستی است.
ارسال دیدگاه