مدیر گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه دو سیما خبر داد:
هفت خاطره از امام خمینی (ره)/متوقف نشدن کار حتی یک روز
خبرگزاری پانا: مدیر گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه دو سیما اعلام کرد : هفت اپیزود از سریال ˝روح الله˝ در ایام دهه فجر امسال از این شبکه پخش خواهد شد .
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، مسعود صباح گفت : پروژه روح ا... مجموعه ای اپیزودیك با داستانهای مستقل است كه بر اساس خاطرات واقعی نزدیكان و افرادی كه مفتخر به دیدار حضرت امام خمینی (ره) شده اند، توسط سعید نعمت اله نوشته شده و كارگردانی آن را راما قویدل به تهیه كنندگی آقای محمدرضا شفیعی به عهده دارد.
وی افزود: از سیزده اپیزودی که سعید نعمت الله برای این مجموعه نوشته هفت قصه با حال وهوای پیروزی انقلاب متناسب است که برای پخش در ایام دهه فجر انتخاب شد وچند قصه دیگر گه در زمان ارتحال حضرت امام(ره) روایت می شود، برای پخش در نیمه خرداد ۹۲ همزمان با سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، درنظر گرفته شده است.
مدیر گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه دو سیما گفت : تا كنون پنج اپیزود از این مجموعه مراحل نهایی فنی و آماده سازی را طی می كنند و اپیزودهای ششم و هفتم در حال تصویربرداری است. پخش اپیزودهای مربوط به ایام دهه فجر از ۱۴ بهمن ۹۱ شروع خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی درباره گمانه زنی هایی که اخیرا در برخی رسانه ها درباره این سریال مطرح شد، با رد این اخبار تاکید کرد : این پروژه با حمایت كامل معاون سیما و مدیریت شبكه دو به مرحله تولید رسیده و حتی یك روز هم تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی به دلیل كمبود مسائل مالی، تعطیل و متوقف نشده است.
صباح گفت : پروژه روح ا... از نظر تولید به دلیل در بر گیرندگی زمانی و مكانی متنوع، داستانهایی را از خرداد سال ۴۲ تا رحلت حضرت امام(ره) را دربر می گیرد .
وی افزود : به همین دلیل فضا سازی و اجرای درست هر كدام از این اپیزودها، نیازمند صرف وقت و دقت دراجرای جزئیات است که گروه سازنده با همدلی و همراهی كامل، علیرغم تنوع لوكیشن ها، تصویربرداری در بعضی از شهرستانها، بازسازی فضای تهران و قم در سال ۱۳۴۲ و خیابانها و كوچه های محله جماران در دهه شصت ، به صورت شبانه روزی در تلاش برای ساخت این مجموعه هستند.
ارسال دیدگاه