مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان:
وصیتنامه شهدا وارد متون درسی دانش آموزان شود
مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان در اولین یادواره شهدای معلم ودانش آموز آموزش وپرورش ناحیه دوگفت: با آنکه بزرگانی همچون امام خمینی (ره) بر مطالعه و تفکر در وصیت نامه شهدا تاکید داشتند، اما تاکنون مشاهده نشده که در هیچ کتاب درسی وصیتنامه شهید تدریس شود.
به گزارش خبرگزاری پانا،سرهنگ پاسدار حاج محمد مهدی ابوالحسنی پیش از ظهر امروز (۱۷ آبان) در اولین یادواره شهدای معلم و دانشآموز بسیجی آموزش و پرورش ناحیه دو که در خانه شهر کرمان برگزار شد، با اشاره به اینکه شهید دانش آموز حسن حسینیعامری اختیارآبادی بعد از سی و دو سال خودش را به محفل شهدا رساند، افزود: دوران دفاع مقدس، دوران بیبدلیل تاریخ معاصر بشریت است.
وی با اشاره به اینکه ۱۸۸ هزار شهید در کشور وجود دارد که ۱۷۲ هزار نفر از آنها شهید در صحنه نبرد بودند و ۱۶ هزار نفر دیگر در بمبارانها شهید شدند، بیان کرد: خداوند، شهدا را به عنوان آیات حق و حقیقت برای بشریت قرار داد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شهدا سنگهای بینشانهای هستند، که ره گم نکنند، افزود: شهدا مسیر زندگی را به انسانها یاد میدهند.
سرهنگ ابوالحسنی، با اشاره به اینکه شهید محمدرضا کاظمی یکی از شهدای معلم آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان است، گفت: معلمهایی از جنس شهید محمدرضا کاظمی میتواند مسیر زندگی بسیاری از انسانها را تغییر دهند و دانشآموزی همچون شهید محسن برهانی تربیت کنند.
وی خاطرنشان کرد: کاش همه وصایای شهدا دست به دست میچرخیدند و همه از آنها بهره میبردند.
شهیدی که وصیتنامه وی به دست امام راحل رسید
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان، با بیان اینکه وصیتنامه شهدا باید مبنا زندگی قرار گیرد، گفت: وصیت نامه شهید محسن برهانی شهیدی که وصیتنامه وی به دست امام راحل رسید و فرمود: همه وصیت نامههای شهدا خوب هستند، اما این یک چیز دیگری است
سرهنگ ابوالحسنی با بیان اینکه شهدای دانشآموز در مکتبی رشد کردند که به اساتید بزرگی تبدیل شدند، تصریح کرد: شهید عباس حسینی دانشگاه قبول شده بود بین دانشگاه و جبهه رفتن مردد بود که در نهایت به جبهه رفت و گفت: دانشگاه حقیقی اینجاست.
وی با اشاره به بند عجیب وصیتنامه شهید حسین خزایی که نوشته بود "دست و پای من را در قبر با زنجیز ببندید" که اوج عبودیت وی را میرساند، خاطرنشان کرد: در متن وصیتنامه شهید طایی نیز چه بودیم، چه کار کردیم و اگر بودیم چه کار میکردیم، آمده است که از این وصیتنامه میتوان مقام عبودیت را درک کرد.
وصیتنامه شهدا وارد متن کتابهای درسی شود
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کرمان با تأکید براینکه با آنکه بزرگانی همچون امام خمینی (ره) بر مطالعه و تفکر در وصیتنامه شهدا تاکید داشتند، اما تاکنون مشاهده نشده که در هیچ کتاب درسی وصیتنامه شهید تدریس شود، بیان کرد: زمانی که دو هزار و ۶۰۰ وصیتنامه شهید در استان را مطالعه میکردیم نشان میداد که شهدا در سن پایین چه فهم بالایی داشتند.
سرهنگ ابوالحسنی با تأکید براینکه شهدا در تمام زندگی خود عبودیت داشتند، گفت: شهدا در همه محاسبات زندکی خود، خدا را در نظر میگرفتند.
وی خاطرنشان کرد: شهدا خودشان را با خدا جمع کردند که تا این اندازه بزرگ شدند، در وصیتنامه اکثر شهدا تاکید شده که مراقب توطئههای آمریکا باشید، آمریکا به کمتر از نابودی تفکر اسلامی راضی نیست .
ارسال دیدگاه