بلافاصله پس از کشتار دام گوشت قرمز را مصرف نکنیم

خبرگزاری پانا:مدیر کل دامپزشکی استان از پرهیز مصرف گوشت قرمز بصورت تازه وبالافاصله پس از کشتار،خبرداد.

کد مطلب: ۳۹۳۰۵۴
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا،دکتر نجاتی گفت:بهترین زمان مصرف گوشت قرمز ازنظرعلمی وبهداشتی بایستی پس از۲۴ساعت نگهداری دردمای ۴-۰ یا (دمای یخچال)مصرف شود.
وی بااعلام این خبر افزود:بعضی ازمردم تمایل دارند که بی فاصله پس ازکشتار دام وبه صورت تازه گوشت قرمز رامصرف نمایند که این کارازنظرعلمی پذیرفته نیست.
دکترنجاتی اضافه کرد: نگهداری لاشه دام دردمای ۴-۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۴ساعت علاوه براینکه باعث جمود نعشی وترد شدن گوشت می شود باعث تغییرازحالت قلیایی به اسیدی می شود وبسیاری از عوامل بیماری زا در حالت اسیدی ازبین می روند.
وی اظهارکرد:بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگویاازجمله بیماریهای است که برای کنترل آن بایستی لاشه ها دردمای ۴-۰درجه سانتی گراد بمدت ۲۴ساعت نگهداری شوند.
دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی استان از متولیان کشتارگاهها وقصابان خواست که لاشه های ذبح شده را پس ازنگهداری دردمای۴-۰درجه سانتی گراد بمدت ۲۴ساعت دراختیار مردم قراردهند.
گوشت قرمز تازه ازنظر علمی وبهداشتی بایستی پس از ۲۴ساعت نگهداری دردمای ۴-۰درجه سانتی گراد(دمای یخچال)مصرف شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار