اختراع جوانان تبریزی/

بومی سازی و تجاری سازی آبگرمکن خورشیدی شروع شد

خبرگزاری پانا:مدیرعامل شرکت شبکه پرداز آذربایجان از بومی سازی و تجاری سازی اختراع آبگرمکن خورشیدی در تبریز خبر داد.

کد مطلب: ۳۸۴۲۶۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا،محمدحسین رنجبری قاضی جهانی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این سیستم برای اولین بار در دنیا طراحی و ساخته شده و مشابه خارجی ندارد افزود: این سیستم عملکرد و کارایی خیلی بهتری از سایر آبگرمکن ها داشته و می توان گفت برای محیط زیست هیچ گونه آسیبی وارد نمی کند.

وی با بیان اینکه ساخت این سیستم با آخرین متد در ایران و در شهر تبریز ساخته و صادرات می شود افزود: سه سال تلاش بی وقفه همکاران متخصص و جوان در این شرکت بالاخره جواب داد و اینک شاهد تولید انبوه این سیستم ها در تبریز هستیم.
مهندس رنجبری قاضی جهانی افزود: هم اکنون روزانه ۲۰ دستگاه از این اختراع جدید تولید و به بازار ارائه می شود.
وی به شیوه عملکرد آبگرمکن های تولیدی اشاره نموده و افزود: شیوه كاركرد همه آبگرمكن های خورشیدی متمركز و جذب نور خورشید در قسمت كلكتور و سپس گرم كردن آب بطورمستقیم و یا غیر مستقیم بوسیله گرم كردن روغن واسط و سپس گرم كردن آب می باشد که در نمونه های قبلی تمركز نور وجود نداشته و صرفاً از جذب نور استفاده می شود.
مدیرعامل شرکت شبکه پرداز آذربایجان با بیان اینکه نسل سوم آبگرمكن ها كه توسط شركت ما ساخته شده است از ساختار اصلاح شده سهموی متمركز كننده ها كه در نیروگاه های خورشیدی استفاده می شود استفاده می كند ادامه داد: نور خورشید توسط سطح سهموی بر روی قوطی كه درون آن آب و یا روغن واسط قرار دارد متمركز شده و آب داخل آن را كه بطور مداوم بین مخزن دوجداره تعبیه شده و قوطی درحال چرخش است را گرم می كند تا به دمای مطلوب برسد و سپس می توان از آن بطور مستقیم و یا غیر مستقیم استفاده نمود.
وی به مزایای دستگاه فوق نسبت به نسلهای پیشین اشاره نموده و افزود: قیمت دستگاه نسبت به همه نمونه ها بسیار پایین می باشد، بازده بسیار مناسب دستگاه و خروجی مطلوب، وزن دستگاه نسبت به نمونه های دیگر بسیار كاهش یافته است و با توجه به اینكه روی پشت بام قرار دارد اهمیت ویژه ای دارد این قضیه همینین درحمل و نقل و ... اهمیت دارد، هیچ گونه قطعه شكستنی در این مدل وجود ندارد كه یكی از ایرادات عمده نمونه های قبلی، لوله های بسیار ظریف و صفحات شیشه ای... بود که در این نمونه های تولیدی از آنها استفاده نشده است، تمامی قطعات این دستگاه در كشور ایران ساخته شده و هییگونه نیازی به واردات نمی باشد و ساخت بسیار آسان و عدم نیاز به دستگاه های گران قیمت برای ساخت از مزایای آن می باشد.
مدیرعامل شرکت شبکه پرداز آذربایجان با بیان اینکه این اختراع در سال ۹۲ به ثبت رسیده است افزود: آقایان بهراد عبدالهی کیا و آرش نیک نیازی از مهندسان جوان تبریزی مخترعان این آبگرمکن های خورشیدی بوده اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار