از سوی پلیس فتا قم صورت گرفت

دستگیری فردی که از طریق ˝واتس آپ˝ کلاهبرداری می کرد

خبرگزاری پانا: رییس اداره مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا قم از دستگیری فردی که از طریق نرم افزار واتس آپ اقدام به اخاذی می کرد، خبر داد.

کد مطلب: ۳۳۰۱۸۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، هادی سیفی بیان کرد: شخص ناشناسی با نام مستعار از طریق شبکه اجتماعی واتس آپ اقدام به تهدید و اخاذی می کرد که پرونده ای در این خصوص تشکیل شد و مورد بررسی قرار گرفت .

وی افزود: با انجام کار مهندسی اجتماعی بر روی فرد ناشناس، هویت وی مشخص و در یکی از محله های شهر شناسایی و جلب شد .

وی ادامه داد: پس از جمع آوری و ارائه ادله مرتبط با جرم، متهم به بزه انتسابی خود اعتراف کرد و پرونده تکمیل و به دادسرا ارسال شد .

سیفی به شهروندان توصیه کرد: اطلاعات شخصی و خانوادگی خود را از طریق این گونه نرم افزارها به اشتراک نگذارند .

توصیه های انتظامی پلیس قم به مسافران داخل اتوبوس

پلیس قم در توصیه های نوروزی به مسافران اعلام کرد: هنگامی که اتوبوس برای اقامه نماز یا رستوران های بین راه توقف می کنید، مواظب وسایل خود باشید .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس ،با توجه به نزدیک شدن پایان تعطیلات نوروزی و افزایش سفرهای برون شهری با ناوگان حمل و نقل عمومی شهروندان توصیه های پلیس را جدی بگیرند .

بر اساس این گزارش، دقت کنید در صورتی که بین راه مسافری پیاده می شود وسایل شما، به اشتباه جابجا نشده و در پایانه های مسافربری به خودروهای متفرقه اعتماد نکنید .

این گزارش حاکی است: پول های خود را در چند جای مطمئن نگهداری کنید و چنانچه در هنگام مسافرت در اتوبوس به خواب می روید دقت داشته باشید که ممکن است افرادی از این فرصت برای سوء استفاده بهره گیرند .

همچنین ممکن است افرادی قبل از رسیدن به ایست های بازرسی به بهانه های گوناگون و با جلب اعتماد شما ساک و وسایل خود را بصورت امانت به شما تحویل دهند، از پذیرفتن آنها به جد پرهیز کنید .

بر اساس این گزارش، از افرادی که به صورت متفرقه در کنار جاده ها اقدام به عرضه مواد خوراکی و نوشیدنی می کنند هرگز چیزی نخرید .

این گزارش حاکی است: وسایل خود را در پایانه ها و یا هنگام سوار و پیاده شدن از اتوبوس بدون نظارت لازم رها نکنید و در صورت بروز هر نوع تخلف و مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهید .

* نکات ایمنی پلیس راهور قم به رانندگان

پلیس راهور قم نیز در اطلاعیه ای به نکات ایمنی نیز اشاره کرده و آورده است: هنگامی که با حداکثر سرعت رانندگی می کنید، به تدریج خستگی، جایگزین احساس شعف شما می شود، تعادلتان را بر هم می زند و ممکن است زمینه ساز حوادث دلخراش شود .

با توجه به اینکه پردازش اطلاعات در مغز شامل پنج مرحله دریافت اطلاعات، انتقال به مغز، اتخاذ تصمیم و واکنش، اجرا و کنترل نتیجه است، وقتی به چراغ راهنمایی و رانندگی رسیده یا با خطری مواجه می شوید، پنج واکنش توسط سیستم عصبی و حرکت بدن صورت می گیرد،این واکنش ها عبارتند از، مشاهده چراغ چشمک زن یا خطر در مسیر جاده یا خیابان، رجوع به حافظه برای چگونگی برخورد با این کنش، دستور توقف از مغز و انتقال از طریق عصب های گیرنده و فرستنده، فشار آوردن روی پدال ترمز که در نتیجه خستگی و حالت های عصبی، تند خویی، عدم تعادل و هرگونه عملی که هوشیاری فرد در رانندگی را دچار اختلال نماید .

این گزارش حاکی است: در روند پاسخگویی به محرک ها و انجام عکس العمل مناسب و به موقع، اثری سوء گذاشته و حادثه آفرین خواهد بود؛ قبل و در هنگام رانندگی، از داروهای خواب آور استفاده نکنید، در هنگام عصبانیت و تند خویی و مشاجره با دیگران، پشت فرمان خودرو قرار نگیرید .

در ادامه این توصیه ها آمده است: هنگام خستگی و احتیاج به خواب، در اولین نقطه مطمئن توقف و بعد از استراحت و رفع خستگی ادامه مسیر دهید، بهتر است برای هر دو ساعت رانندگی، یک ربع استراحت کنید.

منبع: ایرنا قم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار