سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی:
دولت با کاستن تعرفههای خدمات درمانی، در جذب گردشگر سلامت کمک کند
خبرگزاری پانا:سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت میتواند با تسهیلات کم و کاستن برخی تعرفههای خدمات درمانی و نیز ایجاد شرکتهای تخصصی در جذب گردشگر سلامت کمک کند.
به گزارش خبرگزاری پانا،سید امیرحسین قاضیزاده در آستانه برگزاری سومین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر کشورهای غیراسلامی معروف به گردشگری سلامت هستند و اکثر بیماران برای درمان به این کشورها سفر میکنند که در منطقه آسیا کشور هند را میتوان نام برد.
وی افزود: با معرفی توانایی، امکانات و جایگاه علمی و خدماتی ایران اسلامی به سایر کشورها میتوان به یک کشور گردشگر سلامت تبدیل شد.
قاضیزاده خاطرنشان کرد: تسهیل ورود گردشگر و اطلاعرسانی جدی شرکتهایی که به راحتی میتوانند افراد متقاضی خدمت را معرفی کنند، از دیگر عواملی است که میتواند در جذب گردشگر سلامت موثر باشد.
وی با اشاره به نقش دستگاهها در جذب گردشگر سلامت بیان کرد: دولت میتواند با تسهیلات کم و کاستن برخی تعرفههای خدمات درمانی و همچنین ایجاد شرکتهای تخصصی در این زمینه در جذب گردشگر سلامت کمک کند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برگزاری کنفرانسهای بینالمللی مانند سومین کنفرانس گردشگری سلامت امکانات موجود در کشور را از نظر داشتن انواع تکنولوژیها، دانش و مهارتهای پزشکی در سطح بالا به سایر کشورها معرفی میکند و با جذب گردشگر، سرمایهگذاری که در این بخش کشور انجام شده را میتوان دوباره بازگرداند.
قاضیزاده یادآور شد: با معرفی ظرفیتهای ایران اسلامی از نظر ارتقایی که در پزشکان متخصص و توسعه فضاهای درمانی مجهز داشته میتوان گردشگر سلامت را جذب کرد.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فضای ایران اسلامی به فرهنگ کشورهای اسلامی نزدیک است و سبب استقبال گردشگران سلامت به سمت کشور ما میشود به شرطی که فرصتهای موجود در ایران را به درستی برای آنها تبیین کرد.
گفتنی است سومین کنفرانس گردشگری سلامت کشور های اسلامی ۲۸ و ۲۹ آذرماه سال جاری در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد مقدس برگزار میشود.
ارسال دیدگاه