˝آدرس غلط˝ دلواپسان با صندلیهای خالی
خبرگزاری پانا: روزنامه شرق از برگزاری همایشی با نام ˝آدرس غلط˝ گزارشی ارایه کرد.
شرق: «دلواپسان» باز هم دورهم جمع شدند. این جوانان که در نخستین همایش خود در سفارت سابق آمریکا با استقبال خوبی روبهرو شده بودند و فهرست اسامی میهمانانشان برای سخنرانی از ۴۵نفر بیشتر شده بود، این بار خیلی مورد استقبال قرار نگرفتند. نشست «آدرس غلط، دلواپسی از گرهزدن چرخ زندگی مردم به مذاکرات هستهای» از سوی «کمیته صیانت از منافع ایران» روز گذشته برگزار شد. «دلواپسان» و «اعضای کمیته» که در همایش پیشین خود توانسته بودند تعداد زیادی از چهرهها و شخصیتها را به همایش خود بکشانند و آنان هم در سخنانی از این جوانان حمایت کرده بودند، اینبار خواستند همایشی دیگر برگزار کنند اما تعداد و اسامی سخنرانان و تعداد حاضران در این همایش نشانگر بسیاری مسایل بود. جمعیت آنقدر کم آمده بود که مسوولان برگزاری این نشست مجبور شدند تا پرده میانی سالن باشگاه دانشجویان در خیابان ۱۶ آذر را بکشند تا صندلیهای خالی به چشم نیاید. در دو سوی سالن، چهارردیف و در هر ردیف ۱۰صندلی وجود داشت که باز هم پرنشده بودند و اگر تعداد خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران و همچنین مجریان برنامه را کم کنیم، تعداد کمی از این برنامه استقبال کرده بودند. هرچند
کمیته «صیانت از منافع ملی» در سایت خود اعلام کرده بود که الیاس نادران، نماینده مجلس و حسین صمصامی، سرپرست سابق وزارت امور اقتصاد و دارایی هم در این نشست حضور خواهند داشت اما غیر از سعید زیباکلام که سخنران همیشگی و پای ثابت برنامههای دلواپسان است، ابراهیم رزاقی استاد اقتصاد، کامران غضنفری نویسنده و محقق تاریخ، جلیل سالاری مدیرعامل سابق شرکت پخش فرآوردههای نفتی و جلال خوشچهره استاد دانشگاه از سخنرانان نشست بودند.
نخستین سخنران سعید زیباکلام بود. او سعی کرد در سخنرانی خود نشان دهد وضعیت اقتصادی هیچ ارتباطی به تحریمها ندارد. او با بیان اینکه گره زدن مشکلات معیشتی مردم به تحریمها اشتباه بزرگی است، گفت: «مشکلات معیشتی را باید در غارتهای آقایان و آقازادهها پیدا کرد.» او ادامه داد: «آقای روحانی با این تصور اشتباه که کاستن فناوریها به رفع تحریم میانجامد و بهبود معیشت را حاصل میشود توافقنامه ژنو را رقم زد. طول تحریمها یک میلیمتر نیز کاهش پیدا نکرده است.» همچنین خوشچهره در سخنانی با بیان اینکه دولت یازدهم وارث یک شرایط سخت اقتصادی است، گفت: «اگر دولت راهحل برونرفت از مشکلات را در عوامل بیرونی ببیند خطایی استراتژیک است.» به گفته این کارشناس اقتصادی ما اکنون از بیش از ۵۰درصد ظرفیتهایمان استفاده نمیکنیم و شاهد تورم، رکود و شکاف طبقاتی هستیم. خوشچهره با یادآوری سخنان رییس سابق دولت مبنی بر «کاغذ پاره» خواندن تحریمها گفت: «رییسجمهور قبلی تحریمها را قبول نداشت اما در آخر دولت خود ریشه همه مشکلات را تحریمها معرفی کرد. کسانی که زمامدار امور بودند علت مشکلات را عوامل برونزا میدانستند.»
ارسال دیدگاه