نماینده مردم مراغه:

فرودگاه سهند مراغه افتتاح می‌شود

خبرگزاری پانا:نماینده مردم مراغه گفت: آیین افتتاح طرح توسعه فرودگاه سهند مراغه با حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور، استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسوولان افتتاح می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۹۸۲۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا از مراغه ، مهدی دواتگری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروازهای هفتگی فرودگاه سهند مراغه از ۱۷ آذر برقرار می‌شود.
وی افزود: پروازهای این فرودگاه هر هفته روزهای یکشنبه در مسیر تهران - مراغه انجام و در صورت نیاز و استقبال مردم، برنامه‌ریزی برای ایجاد پرواز برای روزهای چهارشنبه و جمعه نیز انجام شده است.
دواتگری با اشاره به این که هم اکنون در ابن فرودگاه در هر یک از پرواز ها ظرفیت ۱۰۰نفر جابه جایی فراهم شده است.
دواتگری گفت:با استقبال مسافران و مردم از پروازهای این فرودگاه برنامه های پرواز ها افزایش خواهد یافت.

نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پرواز از فرودگاه مهرآباد تهران به مقصد فرودگاه سهند مراغه، یکشنبه هر هفته ساعت ۹ صبح به وسیله یک فروند هواپیمای فوکر ۱۰۰ شرکت هواپیمایی آسمان برقرار می‌شود.

دواتگری همچنین برنامه پرواز برگشت این خط پرواز را از مراغه به تهران در روز یکشنبه در ساعت ۴۰/۱۰ اعلام کرد.

وی گفت: آیین بازگشایی و افتتاح طرح توسعه فرودگاه سهند مراغه با حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور، استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسوولان استان و محلی صبح روز یکشنبه با فرود هواپیمای فوکر ۱۰۰ در این فرودگاه برگزار می شود.

فرودگاه سهند در سال ۱۳۷۵ در جنوب غربی استان آذربایجان‌شرقی فعالیت خود را آغاز کرد این فرودگاه با توجه به وجود صنایع مختلف تولیدی و همچنین مراکز آموزش عالی متعدد در منطقه یکی از ظرفیت‌های رشد و توسعه منطقه محسوب می‌شود.

این فرودگاه از فرودگاه‌های اقماری اداره کل فرودگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی محسوب می‌شود و در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار در کنار جاده مراغه ـ بناب واقع شده است.

با توجه به قرارگیری محل فرودگاه بین دو شهر بزرگ و اقتصادی منطقه، یکی از ظرفیت‌های مهم فرودگاهی برای ارائه خدمات به مسافران محسوب می‌شود.

این فرودگاه دارای سالن ترمینالی به مساحت ۱۲۰۰ متر، با امکانات خدماتی و رفاهی مناسب برای مسافران است.

در حال حاضر فرودگاه سهند مجهز به دستگاه کمک ناوبری از نوع NDB-DME (فاصله سنج و جهت گیری) بوده و طول باند آن ۲ هزار و ۹۳۲ متر و عرض ۳۰ متر و فاقد سیستم روشنایی است و عملیات نشست و برخاست به صورت VFR (با دید خلبان) انجام می‌گیرد.

باند فرودگاه سهند طبق مشخصات قبلی با PCN ۲۰ صرفاً توانایی پذیرش پروازهای تا رده ATR که هواپیمای تایپ کوچک محسوب می‌شود را داشت که با اجرای پروژه بهسازی و روکش باند عوامل پروازی که شامل عملیات اجرائی دو لایه روکش آسفالت باند، احداث تاکسی وی و اپرون (پارکینگ هواپیما) و احداث turn Pad جهت دور زدن هواپیما در انتهای باند است و مشخصات فنی سطوح پروازی فرودگاه سهند ارتقاء یافته و با رفع اغلب موانع پروازی در فاینال دو باند (کاهش ارتفاع دکل فشار قوی و دکل مخابراتی) تلاش می‌کند نشست و برخاست هواپیماها تا رده F۱۰۰ را در فرودگاه سهند عملی کند.

پروازهای فرودگاه سهند از حدود یک و نیم سال پیش علت انجام امور مربوط به بهسازی و توسعه سطوح پروازی تعطیل شده و اکنون با اتمام عملیات بهسازی از ر ۱۷ آذر شاهد تیکاف دوباره هواپیماها در این فرودگاه خواهیم بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار