دانشگاه علمی کاربردی گیلان جشنواره غذا ، فرهنگ و خانواده را برپا کرد
خبرگزاری پانا:اولین جشنواره غذا ، فرهنگ و خانواده روز پنجشنبه از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید باهنر رشت گشایش یافت .
به گزارش خبرگزاری پانا:مسوول برگزاری اولین جشنواره غذا ، فرهنگ و خانواده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان گفت : این جشنواره به مناسبت نهم آبان روز خانواده از سوی این دانشگاه گشایش یافته است .
مصطفی جوری روز پنجشنبه گفت: معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی و سنتی گیلان ، بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی مردم و ترویج این فرهنگ و ایجاد انگیزه در بین دانشجویان از اهداف برگزاری این جشنواره است .
وی به فراخوان شرکت دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در مهرماه امسال برای شرکت در این جشنواره اشاره و اظهار کرد : پس از فراخوان ۵۳ نفر از دانشجویان برای شرکت در این جشنواره ثبت نام کردند .
وی خاطر نشان کرد : این تعداد از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان در قالب ۲۸ گروه یک یا دو نفره در اولین جشنواره غذا ، فرهنگ و خانواده شرکت کردند .
وی با بیان این که طبخ غذاها ، تهیه سالادها و دسرها برای شرکت در این جشنواره در منزل انجام گرفته ، تصریح کرد :
دانشجویان در این جشنواره با ارایه غذاهای تهیه شده و چیدمان آن در محل در نظرگرفته شده اقدام کردند .
وی بیان داشت : باقلا قاتق ، ترش تره ، سرقلیه ، آلو مسماء ، اناربیچ ، ترشی شامی ، میرزاقاسمی، چخرتمه و ماهی فیبیچ از جمله غذاهای محلی ارایه شده در این جشنواره از سوی دانشجویان است .
جوری یاد آور شد : پنج گروه از شرکت کنندگان در پایان این جشنواره پس از داوری به عنوان گروه های برگزیده معرفی خواهند شد .
علاقه مندان تا ساعت ۱۴ امروز می توانند از این جشنواره در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید باهنر واقع در رشت خیابان شهید انصاری کوچه مهارت بازدید کنند .
ارسال دیدگاه