برگزیده چهلودومین جشنواره تئاتر فجر:
سالها برای کسب مقام در جشنواره بینالمللی تئاتر فجر تلاش کردم
نیشابور (پانا) - برگزیده نیشابوری جشنواره تئاتر فجر گفت: سالهای سال با توجه به معلولیت و شرایط جسمی که دارم تلاش کردم و پلههای اداره ارشاد را بالا و پایین رفتم، خاک صحنه خوردم و در جشنوارههای مختلف شرکت کردم تا بالاخره به انچه آرزو داشتم یعنی حضور در جشنواره بینالمللی فجر و کسب مقام رسیدم.
مصطفی عادلیفر، بازیگر برگزیده چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر گفت: این کار خیابانی به دو دسته کادر درمان و ویروس تقسیم می شود که من در بخش ویروس فعالیت داشتم، این کار طوری بود که ویروس و کادر درمان رقابت انجام میدهند و مسابقاتی انجام میشد که ویروس چند مرحله از مسابقات را برنده می شود که در پایان کادر درمان به کمک مردم این ویروس را شکست میدهند.
برگزیده چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر درباره برگزیده شدن در جشنواره بین المللی افزود: سال گذشته ما کاری را به یزد بردیم که در آنجا ۱۳ نفر بودیم و ۱۴ جایزه با دکور و فرم لباس به نیشابور آوردیم و چون تمام گروه جایزه گرفتند برگزیده شد برای بین المللی و این اتفاق افتاد که در این جشنواره حضور داشته و انشاالله سال های بعد هم این اتفاق بیوفتد تا بتوانیم شرکت کنیم.
مصطفی عادلی فر با اشاره به اینکه امسال اولین سالی است که بخشی از این جشنواره به معلولین اختصاص شده بود گفت: امسال اولین سالی است که تاتر بین المللی فجر بخشی از جشنواره را به معلولین اختصاص داد و این اتفاق خوبی بود که ما توانستیم در سال اول حضور داشته باشیم .
وی در ادامه درباره هزینه های تمرینات گفت: از نظر هزینه اگر مسئولان کمک کنند خیلی خوب است چون تأتر هزینه سالن، لباس، دکور و تمرین دارد و یا اگر در تاتر بچه ها مقام می آوردند یا مقامی نمی آوردند چون حضور داشته اند در آن تاتر بهتر است جلسه ای برگزار کنند و یا لوح تقدیر داده شود و مشوق و پشتیبان بچه ها باشند.
برگزیده چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر از اداره بهزیستی گلایه کرد و گفت: اداره بهزیستی نیشابور میگوید ما در این اداره هیچ چیزی به اسم بودجه و یا یک اتاق و مسئول به عنوان هنر نمایشی و موسیقی و سرود نداریم در صورتی که شهر های دیگر چنین چیزی را دارند و ما این همه تمرین کردیم و سر صحنه رفتیم یک نفر از مسئولان نیامد و یا بعد از اینکه از جشنواره فجر و جشنواره های قبلی به شهرمان برگشتیم هیچ حمایت مالی و تقدیری نشدیم، نیشابور شهر فرهنگ و هنر و علم است اما مسئولانش مثل شهر های دیگر حمایت و یا پشتیبانی نمیکنند.
عادلی فر درمورد نبود افراد دلسوز در تئاتر افزود: مربی در نیشابور زیاد است اما در نیشابور مربی دلسوزی مثل آقای مسعودی فر فکر نکنم پیدا شود، این جشنواره برای معلولان بود و آقای مسعودی فر در جشنواره فقط یک کارگردان تاتر نبود و به عنوان مثال ما در گروه کسانی را داشتیم که ویلچری بودند و ایشان به آنها در انجام کارهای شخصی و حمل آنها کمک میکرد.
خبرنگار: فاطمه سادات رضوی
ارسال دیدگاه