وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
جلال یکی از نقاط نهضت مقاومت است
تهران (پانا) - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مردم جلال را بزرگ میدارند، گفت جلال آلاحمد نماد مقاومت است و باید سبک زندگی، فرهنگی و فکری او در جامعه گسترده شود. این شیوهای است که از برگزاری این رویداد دنبال میشود.
محمدمهدی اسماعیلی چهارشنبه شب در آیین پایانی شانزدهمین جایزه ادبی جلال آلاحمد در تالار وحدت با اشاره به یکصدمین سالگرد تولد جلال آلاحمد ادامه داد: جلال در دهه ۴۰ در دوره ویژهای واقع شد، تولد نهضت امام خمینی (ره) در آن زمان اتفاق افتاد. آثار جلال در آن دوره محور جامعه بود.
وی با بیان اینکه مردم جلال را بزرگ میدارند، توضیح داد: او نماد مقاومت است و زمانی که جلال را نماد قرار دادیم باید سبک زندگی، فرهنگی و فکری او در جامعه گسترده شود. این شیوهای است که که از برگزاری این رویداد دنبال میکنیم.
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حوزه اقتصاد، نظریههای وابسته بر اساس عدم اصلاح است. در این دولت تلاش میشود حوزه فرهنگ حوزه غالب باشد و مدیران قبل از اینکه متخصص باشند، دغدغه فرهنگی داشته باشند.
وی افزود: در نظریه اصالت فرهنگی به نشاط فرهنگی رسیدیم و باقی مشکلات هم قابل حل است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جایزه ۴۰۰ میلیون تومانی در شانزدهمین دوره جایزه جلال به چند برگزیده اعطا شده است، گفت: مسیری که آغاز شده پردرخشش خواهد بود. همه دغدغههایی که جلال در آثارش برای ما به یادگاری گذاشته برطرف خواهد شد.
وزیر ارشاد در ادامه سخنان خود با اشاره به جریان نشاط و رونق فرهنگی در جامعه، تصریح کرد: مسئله پوشش و حجاب، دعوایی که دیگران آن را تقلیل می دهند و از عباراتی مثل لچک و... استفاده می کنند نیست بلکه مهمتر بوده و دعوای هویتی و فرهنگی است.
وی تاکید کرد: ما در این کارزار فرهنگی باید تلاش کنیم عمق اصالت جامعه ایرانی را به جوانهای امروزمان نشان دهیم.
اسماعیلی ادامه داد: باید امروز از جریان نشاط فرهنگی و از رونق فرهنگی دفاع کنیم. ما در این دو سال نشان دادیم حکمرانی مبتنی بر اصالت فرهنگ، گشایش فرهنگ و هنر را به همراه دارد، در حالی که حامیان نظریه تسلیم به دروغ تلاش می کردند و می کنند که به جامعه ما خلاف این را حقنه (تزریق) کنند تا شاید از این طریق، ادامه شرایط مورد نظرشان فراهم شود.
ارسال دیدگاه