مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تشریح کرد؛
جزئیات دستورالعمل فروش خوراکی در بوفههای مدارس
تهران (پانا) - مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش جزئیات دستورالعمل فروش اقلام و خوراکی در بوفههای مدارس را تشریح کرد.
اعظم گودرزی به پانا گفت: «پیرو جلسات متعددی که در فصل تابستان با متخصصان تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، مدیر دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، اقلام مجازی که پایگاههای تغذیه سالم به تفکیک مناطق شهری و عشایری، مجوز توزیع آنها پس از گذراندن فرآیند صدور مجوز را دارند به این دفتر ارسال کرد.»
وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرایی پایگاه تغذیه سالم از سوی وزارت آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش استانها در شهریور امسال اظهار کرد: «طبق این دستورالعمل، مدیران مدارسی که تشخیص میدهند شرایط و امکانات لازم برای فعالیت پایگاه تغذیه سالم را دارند براساس شرایط مندرج در دستورالعمل فوق و طی فرآیندی که بهطور کامل در دستورالعمل توضیح داده شده، ملزم به دریافت مجوز فعالیت از اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان هستند.»
گودرزی خاطرنشان کرد: «در دستورالعمل مذکور بهطور شفاف به مواد غذایی مجاز و غیرمجاز بهصورت مجزا جهت توزیع در مدارس عادی و عشایری اشاره شده است.»
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: «مدیران مدارس، دستورالعمل ابلاغی پایگاه تغذیه سالم را مانند سایر دستورالعملها به مرحله اجرا درمیآورند.»
وی درباره نقش مراقبان سلامت در این حوزه بیان کرد: «در مدارسی که مراقبان سلامت حضور دارند با مدیریت دفتر سلامت و تندرستی، ناظر بر توزیع اقلام هستند و در صورت تخلف، موارد را بهصورت کتبی جهت بررسی و رسیدگی به مشکل به مدیر مدرسه گزارش میدهند.»
گودرزی خاطرنشان کرد: «در مدارسی که مراقب سلامت ندارند، یک نفر فرد علاقهمند و متعهد به حوزه سلامت از بین همکاران از جمله معاون، معلم یا دبیر بهعنوان رابط سلامت مدرسه که از جانب مدیر مدرسه معرفی میشود بهعنوان ناظر، مسئولیت بررسی مسائل و گزارش به مدیر مدرسه جهت رسیدگی به موارد را بر عهده دارد.»
وی یادآور شد: «همکاران حوزه بهداشت محیط وزارت بهداشت نیز علاوه بر همکاران آموزش و پرورش، پایگاه تغذیه سالم مدارس را بهطور تصادفی مورد ارزیابی قرار میدهند.»
ارسال دیدگاه