رئیس سازمان نوسازی مدارس در آیین افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه منطقه ۹ تهران:
برای تحقق ایران قوی باید مدارس قوی داشته باشیم
نام خیّر بر مدرسه، فرهنگساز و دارای اثرات تربیتی است
تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی مدارس در آیین افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه منطقه ۹ تهران گفت برای تحقق ایران قوی باید مدارس قوی داشت.
به گزارش روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ آیین افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه منطقه ۹ تهران با حضور حمیدرضا خانمحمدی معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور، علیرضا کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، عباس زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران و جمعی از خیران و مسئولان محلی برگزار شد.
حمیدرضا خانمحمدی در این مراسم با بیان اینکه خیرین مدرسهساز، چون شمع روشنیبخش پیشتاز توسعه و پیشرفت کشور هستند، اظهار کرد: حضور خیرین در عرصههای مختلف وجود دارد، اما خیرین مدرسهساز رنگ و بوی دیگری دارند؛ وجود خیرین باعث دلگرمی ماست و برکت و اثر ارزشمند حضورشان را به وضوح میبینیم چرا که جریان دانایی در مدرسه ایجاد میشود و به دنبال آن آبادی به وجود میآید.
وی ضمن تقدیر از مشارکت خیرین و اقدامات جامعه خیرین مدرسهساز، بیان کرد: خیرین مبناییترین و ارزشمندترین کار را انجام میدهند، باید مرام و مشی خیران سرلوحه ما و دانشآموزان باشد. وقتی که نام خیّر بر مدرسه نهاده میشود یک فرهنگ را هم با خودش میآورد و اثراتش بر تربیت بیشتر است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر ضرورت ساخت و تجهیز مدارس با بهترین امکانات، گفت: برای ایران قوی و آباد باید مدارس قوی داشته باشیم. اگر میخواهیم آینده روشنی داشته باشیم باید امروز با تلاش و برنامهریزی مسیر رشد و آبادانی را از مدارس شروع کنیم و مشی پهلوانی و جوانمردی و ایران دوستی در مدارس مشق شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به روند پرشتاب مدرسهسازی در کشور، گفت: طی شش ماه گذشته بیش از ۱۰۰۰ کلاس درس در زیر بنایی بالغ بر ۱۰۰ هزار مترمربع فقط در استان تهران ساخته شده است که نمونهای از تلاش خیرین، مدرسهسازان و همه است.
وی به تاثیرات مختلف ساخت و فعالیت مدرسه در حوزههای مختلف اشاره کرد و افزود: اقتصاد مدرسه، اقتصاد پایداری است چرا که طبق برآوردها هر مدرسه ۷۰۰ فرصت اشتغال را با واسطه و بیواسطه به همراه میآورد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با ابراز خرسندی از رضایت و خوشحالی دانشآموزان در برخورداری از فضای آموزشی با نشاط و زیبا، تصریح کرد: معماری، فضا و تجهیزات مناسب همه در یادگیری موثر است. باید رضایت و لبخند دانشآموزان و اولیا را داشته باشیم و به جهان نشان دهیم که با وجود همه مشکلات امید در این کشور جاری است.
ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور نیز در این مراسم، طی سخنان کوتاهی ضمن تشکر از سیاوش زرازوند خیّر پروژه گفت: ویژگی متمایز مدرسه خیری این است که دانشآموزان این مدارس همیشه دوست دارند در مسیر خیر حرکت کنند و این حرکت استمرار مییابد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم با اشاره به خاطره پارسال بهرهبرداری از مدرسه خیری زرازوند در منطقه ۸ تهران، گفت: خوشحالیم که این حرکت نیکوکارانه ادامه دارد، با ساختن هر مدرسه تنها یک بنای فرهنگی ساخته نمیشود، بلکه یک فرهنگ ایجاد میشود.
وی بیان کرد: هر کشوری که امروز توسعه یافته است به آموزش و پرورش توجه داشته و در این بخش سرمایهگذاری کرده است. چرا که اصلیترین، باارزشترین و اثرگذارترین دارایی هر کشوری سرمایه انسانی است که در مدارس شکل میگیرد و قوام مییابد.
کریمیان با بیان اینکه مدرسه احداث شده یک سرمایه دستساز انسان است، اضافه کرد: این سرمایه، در واقع به واسطه حضور خیران محل تربیت و پرورش سرمایه اصلی یعنی انسان است که خیر در خیر جاری شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خطاب به دانشآموزان گفت: ایمان دارم شما میتوانید با تلاش و همت قلههای موفقیت را فتح کنید، امروز با خدا عهد ببندید که با درس خواندن قدر این نعمت و زحمت خیرین را بدانید و در آینده به کشور و مردم خدمت کنید.
این مدرسه با ۱۴ کلاس درس در زمینی به مساحت ۱۲۶۰ مترمربع با زیربنای ۱۹۰۰ مترمربع با مشارکت خیر نیکوکار «سیاوش زرازوند» در منطقه ۹ آموزش و پروش شهر تهران احداث شده است.
ارسال دیدگاه