واکنش کنعانی به مواضع ضدایرانی پارلمان اروپا در یک سال اخیر
تهران (پانا) - سخنگوی وزارت امور خارجه گفت از اتحادیه اروپا قویا انتظار میرود اجازه ندهد برخی از عناصر آن مجموعه، اظهاراتی غیرسازنده، بیاساس و مغایر با تلاشهای ادعایی برای حفظ مسیر ارتباط و گفتوگو با جمهوری اسلامی ایران را مطرح کنند.
ناصر کنعانی در واکنش به مواضع و اظهارات رئیس پارلمان و برخی نمایندگان اتحادیه اروپایی در جلسه روز گذشته پارلمان اروپا نسبت به جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: این مواضع و اظهارات، در راستای استمرار سیاستی شکست خورده در قبال واقعیتهای جامعه و مردم ایران است، همچنین از عدم آمادگی و سردرگمی آنان در برابر پایداری، عقلانیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران حکایت میکند.
وی افزود: به کارگیری منطق مداخله جویی و توسل به فشار بیحاصل سیاسی - تبلیغاتی در برابر منطق آمادگی برای تعامل مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک، عدم جدیت و عدم صداقت برخی در اروپا در تعامل با جمهوری اسلامی ایران را بیش از پیش آشکار میسازد.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: اظهارات مداخلهجویانه روز گذشته برخی نمایندگان پارلمان اروپا در خصوص مسائل داخلی ایران، به روشنی بازتابدهنده اثرپذیری برخی سیاستمداران اروپایی از کارزارهای اطلاعات غلط و در بهترین حالت بیانگر گرفتار آمدن آنان در باتلاق مشورتهای مغرضانه و سوگیرانه است.
وی گفت: طرح اتهامات ناروا علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص برخی اتباع خارجی و زندانیان که بر اساس اسناد متقن مرتکب جرم شدهاند و سایر ادعاهای موهن و بیاساس علیه ارکان و نهادهای کشور، همگی دلالت بر آن دارد که برخی مقامات اتحادیه اروپایی اصرار بر استمرار اتخاذ مواضع تقابلی علیه مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران دارند. این رویکرد با آنچه توسط مسئولان اتحادیه مبنی بر تعامل و گفتوگو با ایران بیان میشود، در تعارض آشکار است.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: مواضع ضدایرانی پارلمان اروپا در طول یک سال اخیر باعث لطمه فراوان به روابط ایران با اتحادیه اروپا شده و امیدواریم این افراد با عبرت گرفتن از ناکامیهای خود در فهم تحولات ایران در سالهای اخیر، به زودی به فهم حقائق نائل آمده و در پی تصحیح و جبران این مواضع و اظهارات نادرست باشند.
کنعانی تاکید کرد: از اتحادیه اروپا قویا انتظار میرود اجازه ندهد برخی از عناصر آن مجموعه، اظهاراتی غیرسازنده، بیاساس و مغایر با تلاشهای ادعایی برای حفظ مسیر ارتباط و گفتگو با جمهوری اسلامی ایران را مطرح کنند.
ارسال دیدگاه