«مدرسهسازی» جلوه پرافتخار دستگاه تعلیموتربیت در نمایشگاه روایت خدمت؛
رشد 86 درصدی مدرسهسازی در دولت سیزدهم
تعداد ۵۸۰۶ پروژه با ظرفیت ۲۷۸۷۷ کلاس درس در ۲ سال گذشته بهرهبرداری شده است
تهران (پانا) - وزارت آموزش و پرورش با برپایی غرفه در نمایشگاه روایت خدمت، تلاش کرد بخشی از دستاوردهای نظام تعلیم و تربیت را در معرض دید علاقهمندان و بازدیدکنندگان قرار دهد و اطلاعرسانی جامعی از تحقق برنامههای خود داشته باشد اما عرصه «مدرسهسازی» در این مجموعه جلوه دیگری داشت.
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مبنای سیاستگذاریها و برنامهریزی تحولی در آموزش و پرورش است که در آن فضا و تجهیزات به عنوان یکی از مولفههای مهم تعلیم و تربیت و از عوامل موثر تربیتی بهشمار میرود. به همین منظور زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری، ماموریت اصلاح و ایجاد تحول در حوزه فضا، تجهیزات و فناوری در آموزش و پرورش را عهدهدار است.
سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در راستای مسئولیت خود در فراهم آوردن فضاهای مورد نیاز آموزش و پرورش آیندهسازان کشور در دولت سیزدهم توانسته است افتخارات بزرگی را رقم بزند و علیرغم شرایط استمرار کاهش درآمدهای ارزی با تحریمهای ظالمانه، فعالیتهای سازمان نوسازی مدارس کشور و اجرای پروژههای عمرانی با قوت ادامه داشت و جهادگران عرصه مدرسهسازی همچنان تلاش کردند همه طرحها و برنامههای سازمان تحقق یابد.
یکی از مسائلی که نوسازی مدارس در ۲ سال گذشته با آن روبهرو بود، موضوع پروژههای نیمهتمام و رهاشده بود که با عزم جدی برنامهریزی جامعی برای ساماندهی و تکمیل آنها آغاز شد و با تلاش صورتپذیرفته در این راستا طی ۲ سال گذشته تعداد ۵۸۰۶ پروژه با ظرفیت ۲۷۸۷۷ کلاس درس بهرهبرداری شده است.
رشد ۸۶ درصدی تحویل مدارس نسبت به دو سال اول دولت گذشته
نکته حائز اهمیت این است که این تعداد پروژه نسبت به پروژه تحویلی مشابه ۲ سال اول دولت گذشته از رشد ۸۶ درصدی برخوردار است و همچنین تعداد ۲ هزار پروژه آموزشی، تربیتی و ورزشی مشتمل بر ۱۰,۰۰۰ کلاس درس همزمان با مهرماه و آغاز سال تحصیلی تقدیم آیندهسازان ایران اسلامی میشود.
روزانه حدود ۱۱ مدرسه به بهرهبرداری رسیده است
این اعداد و ارقام نشانگر این است که جهاد مدرسهسازی در ششماهه اول سال ۱۴۰۲ شتاب مضاعفی گرفته است. به طوری که روزانه حدود ۱۱ مدرسه مشتمل بر ۵۳ کلاس درس به بهرهبرداری رسیده که رکورد بینظیری است.
بر اساس آمارهای موجود، اراده جدی در محرومیتزدایی و توسعه عدالت آموزشی، استان سیستانوبلوچستان را در رده نخست در بین استانهای کشور قرار داده است.
با این مشارکت گسترده مردمی در عرصه نهضت مدرسهسازی میتوان ادعا کرد که مدرسهسازی، تجلی درخشانی از مردمیسازی است و خیرین عزیز مصداق امیدآفرینانی هستند که با بذل داشتههای خود چراغ علمآموزی را در جایجای میهن اسلامی فروزان نگه میدارند.
ارسال دیدگاه