از سوی عضو شورای شهر تهران انجام شد؛
تشریح مشکلات محله علیآباد جنوبی در جلسه شورای شهر تهران
تهران (پانا) - عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه محله علیآباد جنوبی هفت بوستان دارد، گفت مردم از بوستانهای این محله به دلیل وجود دکلهای فشار قوی، چندان نمیتوانند استفاده کنند.
ناصر امانی در یکصد و هفتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش بازدید از محله علی آباد جنوبی واقع در منطقه ۱۶ با بیان اینکه این ناحیه ۴۸ هزار نفر جمعیت دارد، اظهار کرد: ۵۲ شهرک محصور و غیرمحصور در این ناحیه وجود دارد که کم نظیر است.
وی با بیان اینکه این محله هفت بوستان دارد، خاطرنشان کرد: مردم از بوستان های این محله به دلیل وجود دکل های فشار قوی، چندان نمی توانند استفاده کنند و این دکل ها ۶۷ هکتار را به خود اختصاص دهند. از سویی دیگر از بوستان پهلوانان این محله نیز نمی توان به دلیل عدم امنیت استفاده کرد و کارتن خواب ها در این بوستان مستقر هستند و امنیت شهروندان در بوستان تأمین نشده است. شهرداری زحمت زیادی برای راه اندازی و نگهداری این بوستان ها می کشد اما به دلیل چنین مسائلی ظرفیت استفاده از آنها نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اعلام اینکه دو دبیرستان بزرگ با ظرفیت هزار و ۶۰۰ نفر رها و به فضایی برای تجمع معتادان تبدیل شده است، تصریح کرد: مردم این منطقه از لحاظ اقتصادی وضعیت مناسبی ندارند و می توان از این دو دبیرستان استفاده کرد که نیاز به پیگیری دارد.
وی ضمن انتقاد از وضعیت نگهداشت در محله، یادآور شد: نظافت شهر چرخه معیوبی پیدا کرده و اخیراً شهردار تهران حکمی را برای مدیرعامل پسماند برای تنظیف شهر صادر کرد و امیدواریم آقای محمدی در این مسئولیت موفق شود.
امانی تأکید کرد: جولان حیوانات موذی، بوی نامطبوع و وضعیت نامناسب مخازن زباله از مشکلات این محله بود که باید فکری به حال آن شود؛ از سویی دیگر سازه ها و زمین رها شده در کنار مجتمع مسکونی آسمان که به مخزن زباله و محله اتراق معتادان تبدیل شده، از دغدغه های ساکنان است.
وی با بیان اینکه مجتمع کوکاکولا در این محله چهار هزار متر مربع فضای سبز دارد اما نگهداشت آن نیاز به توجه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: یک کلینیک در این محله ساخته شده اما تعداد مراجعه کنندگان به اندازه ای است که در پیاده رو، صندلی در نظر گرفته شده و ساکنین نسبت به موضوع معترض هستند و انتظار داریم که شهرداری نسبت به ساماندهی این وضعیت تدبیری بیاندیشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه زمین بزرگی به وسعت ۱۳ هزار متر مربع با کاربری بهداشتی و درمانی در این محله وجود دارد، اظهار کرد: مالک به دنبال تغییر کاربری و ساخت مرکز درمانی و خانه های ارزان قیمت در کنار آن است؛ مردم نسبت به ساخت ساختمان در کنار این حجم از واحدهای مسکونی اعتراض دارند که رفع آن نیازمند اعمال ماده ۹ است.
ارسال دیدگاه