رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران خواستار شد؛
ورود خودروها به خیابان استاد شهریار ممنوع شود
تهران (پانا) - رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران خواستار ممنوعیت ورود خودروها به خیابان استاد شهریار به عنوان محور فرهنگی شد.
سید جعفر تشکری هاشمی در یکصد و شصت و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه خیابان استاد شهریار به عنوان محور فرهنگی محسوب می شود، اظهار کرد: این خیابان در سال ۹۹ به پیاده راه تبدیل شد تا پاتوقی برای هنرمندان و اجتماع شهروندان باشد.
وی افزود: این خیابان که سه سال پیش پیاده راه بود برای خودروها باز شده و به جولانگاه خودروها و پارکینگ تبدیل شده و با توجه به هزینه های قابل توجه مادی و اجتماعی که برای این محلات صرف شده تا از ورود خودروها در امان باشند، با نادیده گرفتن سیاست های انسان محورانه، اکنون موجب بی اعتمادی شهروندان شده است.
تشکری هاشمی تأکید کرد: از شهرداری منطقه ۱۱ و سازمان زیباسازی درخواست داریم که مجدداً ورود خودروها به این خیابان ممنوع شود تا بتوانیم از ظرفیت های این چنینی به درستی صیانت کنیم.
وی با بیان اینکه باید برای استقبال از سال تحصیلی جدید برنامه های مدیریت شهری ارائه شود، گفت: ادعای غافلگیری و عدم پیش بینی نباید مطرح شود. امیدواریم با معضلات شهری رو به رو نشویم. من یک ماه قبل تذکر دادم که نرخ کرایه سرویس دانش آموزان ارائه شود تا خانواده ها با رانندگان سرویس ها درگیر نشوند اما این طرح ارائه نشد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران هم با اعلام اینکه جلسات هماهنگی برای آغاز سال تحصیلی آغاز شده است، گفت: امیدواریم نرخ سرویس ها سریعتر در شورا ارائه و تصویب شود تا مردم با مشکل رو به رو نشوند.
وی با بیان اینکه قرار بود خیابان سی تیر پیاده راه باشد اما امروز چنین نیست، تصریح کرد: عده ای وسط خیابان ایستادند و می خورند و می نوشند و مشخص نیست وضعیت رفت و روب و نظافت و مسائل بهداشتی این محوطه چگونه است؛ چرا باید چنین شکم سرایی مقابل کتابخانه ملی شکل بگیرد. متأسفانه دوستان ما در دوره های قبل این اتفاق را رقم زدند و باید تدبیری در مورد آن اندیشیده شود.
چمران در بخش دیگری از گفته هایش با تأکید بر اینکه ارتباط با شرکت آب و فاضلاب از سوی کمیسیون خدمات شهری تقویت شود، اعلام کرد: می گویند باید پول بالا بپردازید تا برای آبیاری فضای سبز آب تحویل دهیم اما این وضعیت برای زمین های کشاورزی وجود ندارد؛ درختان در چیتگر و بوستان سرخه حصار و سایر نقاط شهر در حال خشک شدن است و آب داده نمی شود.
ارسال دیدگاه