قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

ایجاد ۱۵۰۰ فرصت بورسیه صنعتی توسط صنایع کشور

به‌کارگیری هزار مستعد برتر و نخبه در بخش خصوصی

تهران (پانا) - قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از ایجاد یک هزار و ۵۰۰ فرصت بورسیه صنعتی توسط صنایع کشور و مهیا شدن فرصت به‌کارگیری یک هزار مستعدبرتر و نخبه در بخش خصوصی خبر داد.

کد مطلب: ۱۳۸۷۳۵۶
لینک کوتاه کپی شد
ایجاد ۱۵۰۰ فرصت بورسیه صنعتی توسط صنایع کشور

به گزارش ایسنا؛ ناصر باقری‌مقدم در گردهمایی مستعدان و نخبگان سراسر کشور که به همت بنیاد ملی نخبگان در قالب رویداد سرای امید برگزار شد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در بحث اهمیت و توجه به نخبگان اظهار کرد: مبنای اهمیت به نخبگان را رهبری، پایه‌گذاری کردند چنانکه شعار اقتصاد دانش‌بنیان نیز توسط رهبری مطرح شد و در ایجاد اقتصاد دانش‌بنیان از نیروی انسانی و نخبه به عنوان یک محور مهم یاد کردند.

وی با اشاره به هدفگذاری طرح «سرای امید» برای امیدافزایی نخبگان کشور افزود: این طرح با هدف ارتباط دوسویه جامعه نخبگان و بنیاد ملی شکل گرفته و در طرح سرای امید، اهدافی چون تجمیع نخبگان کشور و تشکیل فضای علمی ‌و مستقیم و گسترش ارتباطات علمی اجرا مد نظر است.

وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای مایوس کردن جوانان این مرز و بوم اظهار کرد: دشمن همه مساعی خود را به کار گرفت تا ذهن جوانان نخبه و مستعد را نسبت به آینده ناامید کند و اگر جوانان هوشمندانه عمل کنند و مایوس نشوند با تکیه بر پتانسیل خویش بسیاری از مشکلات کشور را حل خواهند کرد.

باقری‌مقدم با اشاره به ایجاد ۹ هزار شرکت زایشی در کشور گفت: با وجود این که این واحدها توانمند شده و محصولات متنوعی را تولید و صادر می‌کنند اما باز هم دشمنان در فضای رسانه‌ای و مجازی، واقعیت‌ها را وارونه جلوه می‌دهند تا امید را از جوانان سلب کنند.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند طی ۳۰ سال گذشته، ایران در بخش رتبه‌های علمی جایگاه خاصی نداشت ولی در حال حاضر رتبه‌های بسیار قابل توجهی دارد که ماحصل فعالیت‌های نخبگان در عرصه‌های مختلف است.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های فناوری، اظهار کرد: امروز ایران در عرصه پیشرفت‌های فناوری و فروش محصولات دانش‌بنیان فعال بوده و این مهم در سفرهای رئیس‌جمهوری مشهود است.

باقری‌مقدم با بیان اینکه در دوران جنگ ما واردکننده سیم خاردار بودیم اما در حال حاضر کشورهای خارجی در صف خرید پهپادهای ایرانی هستند، تصریح کرد: در حال حاضر از نقطه واردات سیم خاردار به توسعه محصولات فناوری در سطح بالا رسیدیم. بیش از ۷۰ هزار نخبه از لحاظ توان نخبگی در کشور داریم اما در عرصه مدیریت فضای ذهنی جوانان غفلت کرده‌ایم.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: در بنیاد ملی نخبگان ۴ کار محوری را پیگیری می‌کنیم. نخستین محور، بحث به‌کارگیری نخبگان است که احساس می‌کنند شغل مناسب آ‌ن‌ها در کشور وجود ندارد و در این راستا در بخش دولتی و خصوصی اقداماتی شده که البته با وقفه‌هایی مواجه بوده که رفع خواهد شد و در بخش دولتی چند هزار نفر را مشغول فعالیت خواهیم کرد.

باقری‌مقدم گفت: در بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز برنامه‌های مختلف و متنوعی را با صنایع تدوین کردیم که در این برنامه‌ها حداقل یک هزار نفر از افراد مستعد و نخبه در بخش خصوصی به‌کارگیری خواهند شد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اقدامات و تلاش‌های صورت‌گرفته برای تامین مسکن نخبگان گفت: توجه به مسکن نخبگان در قالب تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های هر استان برای واگذاری زمین و ساخت مسکن در دستور کار قرار گرفته و پایان تابستان، کلنگ نخستین برج مسکونی در دانشگاه شریف زده خواهد شد.

وی گفت: در حوزه به‌کارگیری مستعدان مقطع لیسانس و کارشناسی ارشد، بورسیه صنعتی فعال شده و در حال حاضر بیش از یک هزار و ۵۰۰ بورسیه صنعتی توسط صنایع کشور فراهم شده است.

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، باقری‌مقدم در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد ملی نخبگان همچنین برنامه ۱۰۰۰ بازدید استادمحور با عنوان «با استادت ببین» و با تمرکز بر شرکت‌های دانش‌بنیان متوسط و کوچک را در سطح کشور در دست اجرا دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار